SPONSORERET indhold
Minitærter med grønne asparges
Lækkert til picnickurven.
8 stk.
Ingredienser
Minitærter med grønne asparges
Dej:
100 g smør
175 g hvedemel
¼ tsk. salt
1 æggeblomme
Fyld:
250 g grønne asparges
4 forårsløg
3 æg
100 g hytteost
75 g revet ost, f.eks. cheddar
¾ tsk. salt
peber
- Smuldr smørret i melet. Tilsæt salt og æggeblomme, og saml dejen. Lad dejen hvile koldt ca. 1 time. Rul dejen ud i 6-8 cirkler.
- Smør formene, og fordel dejen i dem, det er nemmest, hvis du bruger de lidt stive muffinforme og efterfølgende sætter dem i en muffinbageform.
- Knæk den træede ende af aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Snit forårsløgene. Kog asparges og løg op i letsaltet vand 3-4 min. Afdryp dem i en sigte.
- Pisk æg, hytteost, ost, salt og peber sammen i en skål. Vend grønsagerne i. Kom fyldet i tærteformene. Bag tærterne ca. 35 min. ved 175 gr. Tjek, at de er gennembagte.