Minitærter med grønne asparges
SPONSORERET indhold

Minitærter med grønne asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækkert til picnickurven.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
25. jun. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
8 stk.

Ingredienser

Minitærter med grønne asparges
Dej:
100 g smør
175 g hvedemel
¼ tsk. salt
1 æggeblomme
Fyld:
250 g grønne asparges
4 forårsløg
3 æg
100 g hytteost
75 g revet ost, f.eks. cheddar
¾ tsk. salt
peber

  1. Smuldr smørret i melet. Tilsæt salt og æggeblomme, og saml dejen. Lad dejen hvile koldt ca. 1 time. Rul dejen ud i 6-8 cirkler.
  2. Smør formene, og fordel dejen i dem, det er nemmest, hvis du bruger de lidt stive muffinforme og efterfølgende sætter dem i en muffinbageform.
  3. Knæk den træede ende af aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Snit forårsløgene. Kog asparges og løg op i letsaltet vand 3-4 min. Afdryp dem i en sigte.
  4. Pisk æg, hytteost, ost, salt og peber sammen i en skål. Vend grønsagerne i. Kom fyldet i tærteformene. Bag tærterne ca. 35 min. ved 175 gr. Tjek, at de er gennembagte.