Misosuppe opskrift med blåmusling
SPONSORERET indhold

Misosuppe med blåmusling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god start på en sushi middag er at starte med den traditionelle japanske misosuppe.

Af: Zöe Escher Foto: Line Thit Klein
30. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

12 dl vand
2 breve fiskebouillon
2 forårsløg
6 blåmuslinger
2 tsk misopasta

Sådan laver du misosuppe

Sæt vandet til at koge. Skrub blåmuslingerne for snavs. Fjern evt. "skæg". Husk, det er kun de lukkede muslinger, der må bruges. Er muslingen åben, skal den smides ud.

Snit forårsløgene til papirtynde ringe. Kom fiskebouillonen og miso-pasta i gryden. Pisk suppen til bouillonen og misopastaen er opløst.

Anret en blåmusling og lidt forårsløg i hver suppeskål. Hæld den varme suppe over og servér.