SPONSORERET indhold
Nem salat med pulled and og granatæble
Pulled and smager himmelsk og er nem at lave. Prøv pulled and i en lækker salat med granatæble, der både er skøn til aftensmad og på julefrokostbordet.
4 personer
Ingredienser
1 andebryst
½ liter bouillon
salt og peber
2 spsk. olivenolie
3 spsk. sojasauce
1 spsk. ahornsirup
Salat:
200 g grønne bønner
250 g rød- eller alm. spidskål
1 hjertesalat
Dressing:
1 tsk. dijonsennep
4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
2 spsk. æble- eller hvidvinseddike
1-2 tsk. skalotteløg i meget små tern
salt og peber
Desuden:
50 g fetaost
1 spsk. olivenolie
granatæblekerner af ½ granatæble
Tilbehør:
godt brød
Sådan gør du:
- Kog andebrystet 1 time i bouillon. Tag kødet op, og afkøl det, til det er lunkent.
- Fjern fedtet, og riv kødet i mindre stykker med et par gafler til pulled and.
- Nip bønnerne. Kog dem 5 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem i en si.
- Snit spidskålen og hjertesalaten fint. Kom lune bønner, spidskål og salat på et fad.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten.
- Steg andekødet i olie, sojasauce og ahornsirup nogle min. på en pande.
- Fordel andekødet og smuldret fetaost over salaten. Drys granatæblekerner over salaten.