Nem one pot pasta
Foto: Betina Hastoft Nem og lækker pastaret, du kan lave på 20 minutter...

Nem one-pot pasta

Nem one pot pasta

Super nem pastaret, som du kan lave på 20 minutter. Alle ingredienserne til sovsen puttes i gryden og koger sammen med pastaen - og 1-2-3 så er der aftensmad på ingen tid. Se hvordan, du laver one-pot-pasta her:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate Nem one pot pasta til 4 personer

1 rødløg
1 fed hvidløg
1 courgette
400 g små daddel- eller blommetomater
300 g spaghetti
3 soltørrede tomater
3 basilikumkviste
1 tsk. chiliflager
1 tsk. urtesalt fra Herbamare
6 dl vand

Tilbehør: parmesan

Sådan laver du one-pot med spaghetti

  1. Pil løg og hvidløg. Hak løg og hvidløg i tern. Skyl courgetten, og skær den i små bjælker. Skyl tomaterne, og halver dem.
  2. Kom de ordnede grøntsager og spaghetti op i en gryde. Tilsæt soltørrede tomater, basilikum, chiliflager og urtesalt.
  3. Hæld vand udover, og læg låg på gryden. Bring det hele i kog under høj varme. Kog i 10-12 minutter.
  4. Rør i gryden undervejs. Kog, til vandet næsten er fordampet og spaghettien er al dente (med bid i).
  5. Server med masser af friskhøvlet parmesan til.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastaretter, Nem aftensmad, Vegetarisk og Hovedret