Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

One-pot med spaghetti
Foto: Betina Hastoft Nem og lækker pastaret, du kan lave på 20 minutter...

Nem one-pot pasta

Verdens nemmeste pastaret: One-pot med spaghetti

Super nem pastaret, som du kan lave på 20 minutter. Alle ingredienserne til sovsen puttes i gryden og koger sammen med pastaen - og 1-2-3 så er der aftensmad på ingen tid. Se hvordan, du laver one-pot-pasta her:

clock 20 minutter
printer Print
plate One-pot med spaghetti til 4 personer

1 rødløg
1 fed hvidløg
1 courgette
400 g små daddel- eller blommetomater
300 g spaghetti
3 soltørrede tomater
3 basilikumkviste
1 tsk. chiliflager
1 tsk. urtesalt fra Herbamare
6 dl vand
Tilbehør: parmesan

Sådan laver du one-pot med spaghetti

1. Pil løg og hvidløg. Hak løg og hvidløg i tern. Skyl courgetten, og skær den i små bjælker. Skyl tomaterne, og halver dem.

2. Kom de ordnede grøntsager og spaghetti op i en gryde. Tilsæt soltørrede tomater, basilikum, chiliflager og urtesalt.

3. Hæld vand udover, og læg låg på gryden. Bring det hele i kog under høj varme. Kog i 10-12 minutter. Rør i gryden undervejs. Kog, til vandet næsten er fordampet og spaghettien er al dente (med bid i).

4. Server med masser af friskhøvlet parmesan til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastaretter, Nem aftensmad, Vegetarisk og Hovedret