Pasta med rejer
SPONSORERET indhold

Pasta med rejer & courgetter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn pastaret med rejer og courgetter - brug en fuldkornsdurum-pasta og servér med friskklippet purløg på toppen.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
06. apr. 2017 | Mad | Fit living
Pasta med rejer til 4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

300 g fuldkornsdurum-pasta
2 tsk olivenolie
1 hakket løg
2-3 fed finthakkede hvidløg
2-2,5 dl fløde 6%
2 små revne eller tyndtsnittede courgetter
salt, peber
200 g økorejer
1 lille bdt. purløg

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    430 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    58 %

Sådan laver du pasta med rejer:

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde, der er stor nok til at kunne rumme pastaen, og sauter løgene heri.

SE OGSÅ: Spaghetti med hvidløg & chili

2. Tilsæt fløden og lad den koge igennem 2-3 minutter, inden courgetterne vendes i og snurrer med i et par minutter.

PRØV OGSÅ: Kylling i karry & sprødstegte kikærter

3. Smag til med salt og peber, vend pasta og rejer i saucen, varm det hele kort og server med purløg på toppen.