Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pasta med rejer
Foto: Nicolai Mørk Nem pastaret med rejer og fuldkornspasta.

Pasta med rejer

Pasta med rejer & courgetter

Skøn pastaret med rejer og courgetter - brug en fuldkornsdurum-pasta og servér med friskklippet purløg på toppen.

15 minutter
Print
Pasta med rejer til 4 personer

300 g fuldkornsdurum-pasta
2 tsk olivenolie
1 hakket løg
2-3 fed finthakkede hvidløg
2-2,5 dl fløde 6%
2 små revne eller tyndtsnittede courgetter
salt, peber
200 g økorejer
1 lille bdt. purløg

Energi pr. person:
430 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
22 %
Kulhydrant:
58 %

Sådan laver du pasta med rejer:

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde, der er stor nok til at kunne rumme pastaen, og sauter løgene heri.

SE OGSÅ: Spaghetti med hvidløg & chili

2. Tilsæt fløden og lad den koge igennem 2-3 minutter, inden courgetterne vendes i og snurrer med i et par minutter.

PRØV OGSÅ: Kylling i karry & sprødstegte kikærter

3. Smag til med salt og peber, vend pasta og rejer i saucen, varm det hele kort og server med purløg på toppen. 



Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter, Courgette, Rejer og Hovedret