
Foto: Nem pastaret med rejer og fuldkornspasta.
Pasta med rejer
Pasta med rejer & courgetter
Skøn pastaret med rejer og courgetter - brug en fuldkornsdurum-pasta og servér med friskklippet purløg på toppen.
300 g fuldkornsdurum-pasta
2 tsk olivenolie
1 hakket løg
2-3 fed finthakkede hvidløg
2-2,5 dl fløde 6%
2 små revne eller tyndtsnittede courgetter
salt, peber
200 g økorejer
1 lille bdt. purløg
- Energi pr. person:
- 430 Kcal
- Fedt:
- 20 %
- Protein:
- 22 %
- Kulhydrat:
- 58 %
Sådan laver du pasta med rejer:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde, der er stor nok til at kunne rumme pastaen, og sauter løgene heri.
SE OGSÅ: Spaghetti med hvidløg & chili
2. Tilsæt fløden og lad den koge igennem 2-3 minutter, inden courgetterne vendes i og snurrer med i et par minutter.
PRØV OGSÅ: Kylling i karry & sprødstegte kikærter
3. Smag til med salt og peber, vend pasta og rejer i saucen, varm det hele kort og server med purløg på toppen.