-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Rugblinis med røget laks
Når du skal servere forretten, er det en godide at stille små skåle med strimler af røgetlaks, hakket rødløg, dild og cremefraichepå bordet. Så kan hver især pynte sine egneblinis.
18-20 stk.
Ingredienser
- Dej:
- 2½ dl mælk
- 10 g gær
- 2 æg
- 50 g rugmel
- 100 g hvedemel
- ½ tsk. salt
- smør til bagning
- Desuden:
- 200 g røget laks
- 1 rødløg
- 1 bdt. dild
- 2 dl cremefraiche 18 %
- Varm mælken, til den er lunken, og komden i en skål. Udrør gæren heri. Rør æggeblommer(gem hviderne), begge slags melsamt salt i. Lad dejen hæve 1 time tildækketog lunt.
- Pisk æggehviderne stive, og vend dem idejen. Bag blinierne i smør på en blinipande,eller bag små pandekager på en almindeligpande.