Sådan bager du kærnemælkshorn med nutella

Foto: Tia Borgsmidt De lækreste kærnemælkshorn!

Sådan bager du kærnemælkshorn med nutella

Kærnemælkshorn smager altid skønt! Prøv denne lækre version fyldt med både nutella og marcipan, der er en skøn tilføjelse til de lækre horn.

Kærnemælkshorn smager altid skønt! Prøv denne lækre version fyldt med både nutella og marcipan, der er en skøn tilføjelse til de lækre horn.

star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Tilberedelsestid: 15 minutter
cooking Arbejdstid: 2 timer
totaltime Total: 2 timer, 15 minutter
plate 12 Person(er)

  • 200 g smør
  • 350 g hvedemel
  • 25 g gær
  • 1 dl kærnemælk
  • 1 spsk. sukker

Fyld:

  • 100 g marcipan
  • 1 dl Nutella

Pynt:

  • sammenpisket æg og perlesukker

Sådan gør du:

  1. Skær smørret i små stykker, og bland dem med hvedemelet i en skål. Smuldr smørret i
    hvedemelet, til det ligner revet ost.
  2. Rør gæren ud i kærnemælken, og rør det i melet sammen med sukkeret. Saml dejen, og lad den hvile ca. 1 time tildækket.
  3. Del dejen i 2 portioner, og form dem til kugler. Rul dem ud til cirkler af ½ cm’s tykkelse.
  4. Del hver cirkel ud i 6 trekanter.
  5. Fordel marcipan og Nutella midt på hver trekant, og rul dem sammen fra den brede ende, så det bliver til horn.
  6. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem eftergæve tildækket i ca. 15 min.
  7. Pensl hornene med æg, og drys med perlesukker.
  8. Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min., til de er gennembagte. Sæt dem til afkøling på en rist.


star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip:

Du kan bruge lidt hindbærsyltetøj i stedet for Nutella. Udelad evt.  perlesukker, og pynt de færdigbagte horn med glasur.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bagning, Kage og Bageopskrifter