
SPONSORERET indhold
Salat med rødkål, figner og valnødder
Her serveres rødkålen rå og får en friskhed fra den tørrede og den friske frugt. en opskrift af Pernille Skjødt.
4 personer
Ingredienser
100 g tørrede figner
100 g dadler
1-2 æbler
1 pære
1½ spsk eddike f.eks. kirsebæreddike
2-3 spsk olivenolie
salt og peber
1 stor håndfuld fintsnittet rødkål
½ bakke blandet salat eller spinatblade
100 g valnødder,
evt. grofthakkede
Sådan gør du
Skær fignerne i skiver. Tag stenen ud af dadlerne, og del dadlerne i 2-3 stykker.
Skær æblerne og pæren i både. Rør lidt eddike med olivenolie, salt og peber.
Krydr rødkål og salat med dressing, og vend det sammen med figner, dadler, æble og pære. Anret i en skål eller på et fad, og drys med valnødder.