Michelle Kristensen opskrift: Søde og salte vafler
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensen opskrift: Søde og salte vafler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spis vaflerne sammen noget frugt eller grønt eller avocado og tomater. Den søde vaffel er skøn drysset med 10 ristede, hakkede mandler og 1 håndfuld blåbær. De salte vafler kan du også bruge til frokost og aftensmad.

Af: Michelle Kristensen Foto: Les Kaner
02. maj. 2019 | Mad | Fit living
4 personer / 4 vafler

Ingredienser

De salte

75 g frisk spinat, renset
240 g kogte kikærter fra dåse
4 æg
2 spsk havregryn
1 spsk fiberHUSK
½ tsk salt
½ tsk bagepulver

De søde

250 g hytteost
4 æg
2 spsk havregryn
1 spsk fiberHUSK
1 tsk kanel
4 dadler, uden sten
½ tsk bagepulver
1 drys salt
Olie til vaffeljernet

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne til de valgte vafler i en blender og kør dem til en ensartet dej. Tænd for vaffeljernet.
  2. Når det er varmt, smører du begge flader med olie.
  3. Hæld ¼ af dejen på vaffeljernet og bag vaflen i ca. 4 minutter.
  4. Den skal have en let gylden skorpe, inden du løfter den af. De søde vafler er lidt mere skrøbelige end de salte, så med dem gælder det om at være ekstra tålmodig.
  5. Gentag med resten af vaffeldejen.

 

 

 

Anbefalet til dig