Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Spicy suppe med kokoschutney
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Spicy suppe med kokoschutney

Spicy suppe med kokoschutney

Mad, der varmer på en kold vinterdag. Og så tager den lækre suppe med søde kartofler kun 30 minutter at lave...

Suppe til 4 personer
Print

1 spsk olivenolie
1 tsk knust spidskommen
1 tsk knuste korianderfrø
1 tsk knuste fennikelfrø
1 hakket løg
500-600 g søde kartofler i tern
2 snittede gulerødder
ca. 10 dl kogende grønsagsbouillon
salt, peber
limesaft

Kokoschutney:
½ dl hakket koriander
½ dl frisk grofthakket kokos

1 pakke fuldkornsnaan

  1. Varm olien i en gryde, og rist krydderier og løg under omrøring. Bland grønsagerne ved, svits dem med et par minutter, og hæld den kogende bouillon over.
  2. Lad suppen snurre under låg ca. 20 minutter, til grønsagerne er møre. Blend og varm suppen igennem, spæd evt. med yderligere bouillon, og smag til med salt, peber og limesaft.

    PRØV OGSÅ: Indisk suppe

  3. Mens suppen koger, kan du blande koriander og kokos og lune nanbrødene i ovnen. Server suppen med tilbehøret.

    PRØV OGSÅ: Bag dit eget naanbrød

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Suppe og Vegetarisk