SPONSORERET indhold
Spidskålsalat med varmrøget laks
Spidskål har en mild og sød smag og er en god begynderkål, i forhold til andre kåltyper. 100 g. spidskål dækker hele dit daglige behov for C-vitamin.
Ingredienser
Dressing
1 spsk æbleeddike
1 tsk sukker
1 spsk skyr
salt og peber.
Salat
80 g spidskål
½ tsk salt
1 æble
½ bundt dild
80 g koldrøget laks (skiveskåret)
Næringsindhold
-
Energi pr. person:237 Kcal
Sådan laver du spidskålssalat:
Pisk eddike, sukker og skyr sammen, til det tykner. Smag til med salt og peber, og stil dressingen på køl.
Halvér spidskålen, skær stokken fra, og snit kålen i tynde strimler. Drys med salt. Skær æblet i kvarte, og skær kernehuset væk. Snit æblet i tynde både, og vend dem sammen med kålen. Pluk dilden i små kviste, og kom dem i salaten.
Vend laksen i salaten og hæld dressingen over i salaten.