Opskrift på spidskålsalat med varmrøget laks
SPONSORERET indhold

Spidskålsalat med varmrøget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spidskål har en mild og sød smag og er en god begynderkål, i forhold til andre kåltyper. 100 g. spidskål dækker hele dit daglige behov for C-vitamin.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
10. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Dressing
1 spsk æbleeddike
1 tsk sukker
1 spsk skyr
salt og peber.

Salat
80 g spidskål
½ tsk salt
1 æble
½ bundt dild
80 g koldrøget laks (skiveskåret)

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    237 Kcal

Sådan laver du spidskålssalat:

Pisk eddike, sukker og skyr sammen, til det tykner. Smag til med salt og peber, og stil dressingen på køl.

Halvér spidskålen, skær stokken fra, og snit kålen i tynde strimler. Drys med salt. Skær æblet i kvarte, og skær kernehuset væk. Snit æblet i tynde både, og vend dem sammen med kålen. Pluk dilden i små kviste, og kom dem i salaten.


Vend laksen i salaten og hæld dressingen over i salaten.


Prøv også kullerfilet med sommergrønt og urtedressing