Sprød fisk på edamamepuré  med salat af radiser og agurk
SPONSORERET indhold

Sprød fisk på edamamepuré med salat af radiser og agurk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fisk er ikke blot rige på omega-3-fedtsyrer, proteiner, mineraler og vitaminer. De smager også fantastisk. Prøv denne opskrift på stegt fisk på edamamepuré, der både er både er sund og meget velsmagende.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Varnke Nørregaard
21. jul. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

  • 2 rødspætte- eller isingfileter a 165 g
  • 1 tsk. smør + 1 tsk. olie til stegning

Edamamepuré

  • 150 g edamamebønner, frosne og optøede
  • ½ dl skyr
  • 1 fed hvidløg, knust
  • Salt
  • Peber

Radisesalat

  • 10 radiser
  • ½ agurk, ca. 125 g
  • 1 dl eddike
  • ½ dl økologisk sukker
  • Ca. 1 dl kørvel
  • 1 citron

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    385 Kcal
  • Fedt:
    24 %
  • Protein:
    42 %
  • Kulhydrat:
    34 %

Sådan gør du:

  1. Dup fiskefileterne helt tørre, skær dem igennem på langs, og drys salt på. Steg fisken gylden på begge sider i smør og olie, krydr med peber, og hold fisken varm.
  2. Blend edamamebønnerne med hvidløg og skyr, og smag godt til med salt og peber.
  3. Hak radiserne groft. Flæk, udkern, og snit agurken groft, og bland de to ting i en skål.
  4. Giv eddike og sukker et opkog, rør til sukkeret er opløst, hæld lagen over radiser og agurk med en masser frisk kørvel, og lad det hele trække 20 minutter
  5. Anret de lune, sprøde fiskefileter på bønnepureen, og servér radisesalaten til sammen med citron.

Anbefalet til dig