Tarteletter med fiskeboller og rejer

Foto: Betina Hastoft

Tarteletter med fiskeboller og rejer - opskrift fra Hendes Verden

Tarteletter med fiskeboller og rejer

Lune tarteletter er et hit, som vækker glæde og begejstring hver gang du serverer dem.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

1 liter fiskebouillon
250 g fiskefars
Sauce:
20 g smør
1½ spsk. hvedemel
½ dl hvidvin eller lys Dry Martini
3 dl fiskebouillon
1 dl piskefløde
1½ dl bælgede ærter
salt og peber
1 potte dild
Desuden:
100 g grønlandske rejer
8 tarteletter

  1. Lav små boller med en teske af farsen. Dyp skeen i kogende bouillon, så slipper fiskefarsen nemmere skeen. Kog bollerne 1-2 min., Tag dem forsigtigt op med en hulske, og læg dem på en dyb tallerken.
  2. Smelt smørret i bunden af en gryde, og drys melet på. Lad det stege lidt sammen. Hæld vin på og derefter fiskebouillon, pisk i saucen mens den koger op. Tilsæt fløde og ærter, og brig saucen i kog. Smag til med salt og peber.
  3. Læg fiskeboller og rejer i saucen, og varm den op. Pluk dilden eller hak den, og kom den i. Fjern gryden fra varmen.
  4. Lun tarteletterne, og fyld dem med saucen. Spis tarteletterne lune og sprøde.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tarteletter og Hovedret