
SPONSORERET indhold
Tarteletter med fiskeboller og rejer
Lune tarteletter er et hit, som vækker glæde og begejstring hver gang du serverer dem.
4 personer
Ingredienser
1 liter fiskebouillon
250 g fiskefars
Sauce:
20 g smør
1½ spsk. hvedemel
½ dl hvidvin eller lys Dry Martini
3 dl fiskebouillon
1 dl piskefløde
1½ dl bælgede ærter
salt og peber
1 potte dild
Desuden:
100 g grønlandske rejer
8 tarteletter
- Lav små boller med en teske af farsen. Dyp skeen i kogende bouillon, så slipper fiskefarsen nemmere skeen. Kog bollerne 1-2 min., Tag dem forsigtigt op med en hulske, og læg dem på en dyb tallerken.
- Smelt smørret i bunden af en gryde, og drys melet på. Lad det stege lidt sammen. Hæld vin på og derefter fiskebouillon, pisk i saucen mens den koger op. Tilsæt fløde og ærter, og brig saucen i kog. Smag til med salt og peber.
- Læg fiskeboller og rejer i saucen, og varm den op. Pluk dilden eller hak den, og kom den i. Fjern gryden fra varmen.
- Lun tarteletterne, og fyld dem med saucen. Spis tarteletterne lune og sprøde.