Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Thai-kylling
Foto: Mikkel Adsbøl

Thai-kylling - opskrift fra Hjemmet

Thai-kylling

Drøm dig langt væk med lækker kylling med smag af Thailand.

plate 4 personer
printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
500 g kyllingebryst
2 løg
4-5 skrællede kartofler
2 spsk. olie
2 spsk. gul karrypasta eller 2 tsk. karrypulver
2 dl bouillon
1 dåse kokosmælk 18%
1 dl hakkede cashewnødder
1-2 stjerneanis
1 stykke hel kanel
4 spsk. lime- el. citronsaft
2 spsk. sukker
4 spsk. fiske-el. sojasovs
Pynt:limebåde og koriander
Tilbehør: jasminris og grønsagsstænger af gulerødder, bladselleri og peberfrugt

  1. Skær kyllingen i terninger på ca. 2x2 cm. Hak løgene, og skær kartoflerne i terninger.
  2. Varm wok eller stegegryde med olie og svits karrypastaen 1 min. Lynsteg kyllingestykkerne 1 min. Tilsæt løg og kartofler og steg dem kort. Tilsæt bouillon og giv det et opkog. Tilsæt kokosmælk og de øvrige ingredienser og lad retten simre ca. 15 min. under låg.
  3. Fjern stjerneanis og kanelog pynt med limebåde og koriander. Servér med kogte ris og rå grønsager.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai-mad og Hovedret