Thai-kylling
SPONSORERET indhold

Thai-kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Drøm dig langt væk med lækker kylling med smag af Thailand.

Af: Karen Hare/Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
18. nov. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
500 g kyllingebryst
2 løg
4-5 skrællede kartofler
2 spsk. olie
2 spsk. gul karrypasta eller 2 tsk. karrypulver
2 dl bouillon
1 dåse kokosmælk 18%
1 dl hakkede cashewnødder
1-2 stjerneanis
1 stykke hel kanel
4 spsk. lime- el. citronsaft
2 spsk. sukker
4 spsk. fiske-el. sojasovs
Pynt:limebåde og koriander
Tilbehør: jasminris og grønsagsstænger af gulerødder, bladselleri og peberfrugt

  1. Skær kyllingen i terninger på ca. 2x2 cm. Hak løgene, og skær kartoflerne i terninger.
  2. Varm wok eller stegegryde med olie og svits karrypastaen 1 min. Lynsteg kyllingestykkerne 1 min. Tilsæt løg og kartofler og steg dem kort. Tilsæt bouillon og giv det et opkog. Tilsæt kokosmælk og de øvrige ingredienser og lad retten simre ca. 15 min. under låg.
  3. Fjern stjerneanis og kanelog pynt med limebåde og koriander. Servér med kogte ris og rå grønsager.