Thai-kylling
Foto: Mikkel Adsbøl

Thai-kylling - opskrift fra Hjemmet

Thai-kylling

Drøm dig langt væk med lækker kylling med smag af Thailand.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
500 g kyllingebryst
2 løg
4-5 skrællede kartofler
2 spsk. olie
2 spsk. gul karrypasta eller 2 tsk. karrypulver
2 dl bouillon
1 dåse kokosmælk 18%
1 dl hakkede cashewnødder
1-2 stjerneanis
1 stykke hel kanel
4 spsk. lime- el. citronsaft
2 spsk. sukker
4 spsk. fiske-el. sojasovs
Pynt:limebåde og koriander
Tilbehør: jasminris og grønsagsstænger af gulerødder, bladselleri og peberfrugt

  1. Skær kyllingen i terninger på ca. 2x2 cm. Hak løgene, og skær kartoflerne i terninger.
  2. Varm wok eller stegegryde med olie og svits karrypastaen 1 min. Lynsteg kyllingestykkerne 1 min. Tilsæt løg og kartofler og steg dem kort. Tilsæt bouillon og giv det et opkog. Tilsæt kokosmælk og de øvrige ingredienser og lad retten simre ca. 15 min. under låg.
  3. Fjern stjerneanis og kanelog pynt med limebåde og koriander. Servér med kogte ris og rå grønsager.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai-mad og Hovedret