Thaikylling med cashewnødder
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Thaikylling med cashewnødder - opskrift fra Hjemmet

Thaikylling med cashewnødder

Hurtig og eksotisk hverdagsmad.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

Arbejdstid: 20 min.
Koge-/stegetid: 15 min.
1 ds. kokosmælk
1-2 spsk. grøn karrypasta (curry paste)
1 dl kraftig bouillon
2 spsk. sojasovs
2 spsk. limesaft (eller citronsaft)
1 tsk. sukker
500 g kyllingefilet
200 g fine ærter (frosne)
salt og peber
2 forårsløg
50 g cashewnødder
Tilbehør: kogte ris

  1. Kog kokosmælken op. Kom grøn karrypasta i. Tilsæt bouillon, sojasovs, limesaft og sukker. Kom terninger af
  2. kyllingefilet i. Kog det sammen i ca. 10 min. under låg.
  3. 2. Tilsæt ærter, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber. Drys med snittet forårsløg og cashewnødder. Servér med ris.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai-mad og Hovedret