Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Thaikylling med cashewnødder
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Thaikylling med cashewnødder - opskrift fra Hjemmet

Thaikylling med cashewnødder

Hurtig og eksotisk hverdagsmad.

4 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge-/stegetid: 15 min.
1 ds. kokosmælk
1-2 spsk. grøn karrypasta (curry paste)
1 dl kraftig bouillon
2 spsk. sojasovs
2 spsk. limesaft (eller citronsaft)
1 tsk. sukker
500 g kyllingefilet
200 g fine ærter (frosne)
salt og peber
2 forårsløg
50 g cashewnødder
Tilbehør: kogte ris

  1. Kog kokosmælken op. Kom grøn karrypasta i. Tilsæt bouillon, sojasovs, limesaft og sukker. Kom terninger af
  2. kyllingefilet i. Kog det sammen i ca. 10 min. under låg.
  3. 2. Tilsæt ærter, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber. Drys med snittet forårsløg og cashewnødder. Servér med ris.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai mad og Hovedret