
SPONSORERET indhold
Thaistyle kålsalat
Denne skønne thai salat kan spises med kogte ris eller nudler, hvis du ønsker mere fylde.
2 personer
Ingredienser
Kød:
200 g hakket oksekød, 4-7 %
1 spsk. hakkede korianderstilke
2 fed hvidløg i tynde skiver
Olie
1 tsk. sukker
3 spsk. fiskesauce
1 lille, rød finthakket chili
Dressing:
2 tsk. sukker
½ dl limesaft
½ dl fiskesauce
2-3 små, røde chilier i tynde ringe
2 spsk. finthakket koriander
Salat:
¼ rødkål
½ spidskål
1 stor mango
½ bdt. forårsløg
¼ dl peanuts
Koriander
Mynte
Tilbehør:
Limebåde
Næringsindhold
-
Energi pr. person:444 Kcal
-
Fedt:26 %
-
Protein:30 %
-
Kulhydrat:44 %
Sådan gør du
- Steg kød, hakkede korianderstilke og hvidløg i lidt olie på en supervarm pande. Steg, indtil kødet er gyldent og gennemstegt.
- Krydr med sukker og fiskesauce, og vend lidt snittet chili i.
- Smag til. Rør imens en dressing af sukker, lime, fiskesauce, hakket chili og koriander.
- Smag til. Snit begge slags kål fint. Skær mangoen i tern. Snit forårsløg og hak peanuts, koriander og mynte groft.
- Vend kål og mango med noget af dressingen. Anret salaten i dybe tallerkner.
- Top med kød, forårsløg, koriander, mynte og peanuts, og servér straks med ekstra dressing og limebåde.