Thaistyle kålsalat
SPONSORERET indhold

Thaistyle kålsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne skønne thai salat kan spises med kogte ris eller nudler, hvis du ønsker mere fylde.

Af: Louisa Lorang Foto: Maria Warnke Nørregaard
15. jul. 2019 | Mad | Fit living
2 personer

Ingredienser

Kød:
200 g hakket oksekød, 4-7 %
1 spsk. hakkede korianderstilke
2 fed hvidløg i tynde skiver
Olie
1 tsk. sukker
3 spsk. fiskesauce
1 lille, rød finthakket chili

Dressing:
2 tsk. sukker
½ dl limesaft
½ dl fiskesauce
2-3 små, røde chilier i tynde ringe
2 spsk. finthakket koriander

Salat:
¼ rødkål
½ spidskål
1 stor mango
½ bdt. forårsløg
¼ dl peanuts
Koriander
Mynte

Tilbehør:
Limebåde

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    444 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    44 %

Sådan gør du

  1. Steg kød, hakkede korianderstilke og hvidløg i lidt olie på en supervarm pande. Steg, indtil kødet er gyldent og gennemstegt.
  2. Krydr med sukker og fiskesauce, og vend lidt snittet chili i.
  3. Smag til. Rør imens en dressing af sukker, lime, fiskesauce, hakket chili og koriander.
  4. Smag til. Snit begge slags kål fint. Skær mangoen i tern. Snit forårsløg og hak peanuts, koriander og mynte groft.
  5. Vend kål og mango med noget af dressingen. Anret salaten i dybe tallerkner.
  6. Top med kød, forårsløg, koriander, mynte og peanuts, og servér straks med ekstra dressing og limebåde.

Anbefalet til dig