Tomatsuppe
SPONSORERET indhold

Tomatsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er gods i denne suppe, og den kan serveres med ristede baconstrimler, kødeller fiskeboller fra supermarkedet eller de ristede grønsager, vi foreslår her.

13. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Tomatsuppe

 

500 g løg
olivenolie eller smør
2 ds. hakkede tomater
3 dl vand
1 laurbærblad
lidt timian
1 hel nellike
1/2 tsk. blandede peberkorn
salt
evt. 2-3 dl vand eller suppe


Drys:
1 gul peberfrugt
1 bdt forårsløg
lidt hvidløgs- eller chiliolie


Tilbehør: brød

  1. Pil løgene, hak dem og kog dem klare i lidt fedtstof. Tilsæt tomater, vand og krydderier, og kog suppen i ca. 15 min. Den kan evt. findeles med stavblenderen, hvis den skal være glattere. Fortynd evt. med vand eller suppe, og smag suppen til med salt.
  2. Skær peberfrugten i tern og forårsløgene i tynde skiver, og svits begge dele i olie, gerne en krydderolie.
  3. Server suppen med brød og drys.