SPONSORERET indhold
Tomatsuppe
Der er gods i denne suppe, og den kan serveres med ristede baconstrimler, kødeller fiskeboller fra supermarkedet eller de ristede grønsager, vi foreslår her.
4 personer
Ingredienser
Tomatsuppe
500 g løg
olivenolie eller smør
2 ds. hakkede tomater
3 dl vand
1 laurbærblad
lidt timian
1 hel nellike
1/2 tsk. blandede peberkorn
salt
evt. 2-3 dl vand eller suppe
Drys:
1 gul peberfrugt
1 bdt forårsløg
lidt hvidløgs- eller chiliolie
Tilbehør: brød
- Pil løgene, hak dem og kog dem klare i lidt fedtstof. Tilsæt tomater, vand og krydderier, og kog suppen i ca. 15 min. Den kan evt. findeles med stavblenderen, hvis den skal være glattere. Fortynd evt. med vand eller suppe, og smag suppen til med salt.
- Skær peberfrugten i tern og forårsløgene i tynde skiver, og svits begge dele i olie, gerne en krydderolie.
- Server suppen med brød og drys.