Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Træstamme med Kahlua
Foto: Mikkel Adsbøl

Træstamme med Kahlua - opskrift fra Hendes Verden

Træstamme med Kahlua

Sådan laver du nemt en fin træstamme med marcipan, nougat og Kahlua.

(1 stk.)
Print

250 g ren, rå marcipan
2 spsk. Kahlua (kaffelikør)
2 spsk. flormelis
100 g blød nougat
100 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade

  1. Ælt marcipanen med Kahlua og flormelis. Rul marcipanen ud på husholdningsfilm, 10 x 15 cm.
  2. Smør den bløde nougat over, og rul marcipanen sammen som en roulade. Lad den trække 1 time.
  3. Smelt chokoladen, som anvist på side 30. Overtræk træstammen med den smeltede chokolade. Lad chokoladen stivne.
  4. Pynt med høvlet, hvid chokolade, vent evt. til servering. Pak træstammen i en tætsluttende boks, og opbevar den køligt.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt