GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Upside down-kage

Upside down-kage - opskrift fra Hendes Verden

Upside down-kage

Rigtig hyggekage, der også er fin, hvis man selv har æbler, pærer eller blommer i haven, der skal bruges.

printer Print
plate 1 stk

1 pk. banankage-blanding (Maizena) fedtstof og vand ifølge anvisningen på pakken
ituskåren frugt
evt. græsk yoghurt med vaniljekorn
sukker

  1. Tænd ovnen på 200 gr. og beklæd en lille bradepande med bagepapir.
  2. Rør dejen sammen efter anvisningen på pakningen.
  3. Bunden af bradepanden dækkes med frugt efter smag og ønske, dejen fordeles henover frugten, og kagen bages i ca. 30 min., eller til dejen er gennembagt.
  4. Når kagen er kølet lidt af, kan den vendes ud og serveres med lidt græsk yoghurt, der er rørt med vaniljekorn og sukker.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert