Opskrift på ratatouille i gryde
SPONSORERET indhold

Ratatouille i gryde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den klassiske ratatouille får mere fylde af grove rodfrugter. En god, nærende vegetarret som den er, men spis evt. stegt lam eller kylling til.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
16. mar. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 2 timer

Ingredienser

1 kg blandede rodfrugter, f.eks. rødbeder, gulerødder, selleri og persillerødder
4 porrer
4 løg
2 fed hvidløg
lidt olivenolie
2 dåser flåede tomater
evt. lidt vand
frisk oregano
salt og peber.

Tilbehør: Creme fraiche og brød

Sådan laver du ratatouille

Skræl rodfrugter og løg og skær dem ud i mellemstore tern. Knus hvidløget og skær porrer i skiver. Kom det hele op i en gryde med lidt olivenolie i bunden. Sauter til de er bløde. Rør godt rundt. Kom de flåede tomater i til sidst. Bring det hele i kog og læg låg eller sølvpapir over. Sæt gryden i ovnen i 1,5 time ved 180 grader. Hæld evt. mere vand ved undervejs.

Ved servering vendes hakket, frisk oregano i. Smag til med salt og peber og spis med godt brød og creme fraiche til.