-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Ovnbagt æggekage med bacon og ost
Man går aldrig galt i byen med hjemmelavet ovnbagt æggekage. Her får du en opskrift med bacon og ost.
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Bagetid:
- 45 min.
- Ikke fryse-egnet
- 6 æg
- 3 spsk mel
- 250 g hytteost eller fromage frais
- 125 g revet ost
- 150 g kogt skinke eller ristet bacon (i tern eller strimler)
- (salt og) peber
- Tilbehør: færdigkøbt tomatsalsa og koriander eller persille
- Tænd ovnen på 180 grader og smør en form (ca. 22x22 cm) med smør.
- Pisk æggene sammen med mel og hytteost/ fromage frais og tilsæt revet ost og skinke eller bacon.
- Krydr med (salt og) peber og fyld massen i formen.
- Bag den midt i ovnen i 35-45 min. – til den akkurat er gennembagt – tjek med en tandstikker.
- Lad æggekagen afkøle lidt, før den skæres i passende stykker og anrettes på et fad med salsa på toppen eller ved siden af i en skål.
- Pynt med frisk koriander eller persille.