-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Porresuppe med lakseboller
Nemt og sundt. Overskuddet af fars kan samtidig steges til frikadeller, så er frokosten næste dag reddet.
1 person
Ingredienser
- 100-150 g laksefars (supermarkedsvare)
- 2½ dl vand
- lidt mild eddike
- salt og hele peberkorn
- 1-2 porrer
- lidt olivenolie
- 2½ dl fløde
- 1 spsk. mel
- peber
- Kog vandet op med eddike, salt og peberkorn, og kog farsen som pæne fiskeboller i vandet.
- Gør porrerne i stand, og skær dem i tynde skiver, tag så meget som muligt med af det grønne. Svits dem kort i olivenolie, tilsæt vandet fra fiskebollerne, og kog porrerne 5-6 min.
- Pisk fløde og mel sammen, og rør jævningen i suppen. Tilsæt bollerne, og lad den koge småt i endnu 5 min. Smag suppen til, og server den med smørristet brød.