-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Rødkål med æbler
Hjemmelavet rødkål er altid et hit, og æblerne er med til at give den friskhed.
Rødkål med æbler til 4 personer
Ingredienser
- Rødkål med æbler
- 400 g rødkål
- 2 æbler
- 1 spsk. andefedt eller olie
- 4 spsk. vineddike
- 2 dl ribssaft
- 1 dl sukker
- lidt salt og sukker
Sådan laver du rødkål med æbler
- 1. Snit kålen fint, brug evt. riveskiven i en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne.
- 2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt vineddike, ribssaft og sukker. Krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør i kålen nogle gange under kogningen. Smag igen kålen til med salt og sukker.