-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Rugblinis med røget laks
Når du skal servere forretten, er det en godide at stille små skåle med strimler af røgetlaks, hakket rødløg, dild og cremefraichepå bordet. Så kan hver især pynte sine egneblinis.
18-20 stk.
Ingredienser
- Dej:
- 2½ dl mælk
- 10 g gær
- 2 æg
- 50 g rugmel
- 100 g hvedemel
- ½ tsk. salt
- smør til bagning
- Desuden:
- 200 g røget laks
- 1 rødløg
- 1 bdt. dild
- 2 dl cremefraiche 18 %
- Varm mælken, til den er lunken, og komden i en skål. Udrør gæren heri. Rør æggeblommer(gem hviderne), begge slags melsamt salt i. Lad dejen hæve 1 time tildækketog lunt.
- Pisk æggehviderne stive, og vend dem idejen. Bag blinierne i smør på en blinipande,eller bag små pandekager på en almindeligpande.