-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Salat med confiterede andelår, æble og savojkål
Servér brød til salaten, så har du et let aftensmåltid mellem jul og nytår.
4
Ingredienser
- 2-3 confiterede eller stegte andelår
- timian, et par kviste
- 2 håndfulde savojkål skåret i strimler
- 1 spsk andefedt eller olivenolie
- ½ spsk citronsaft
- salt og peber
- ½ rødløg snittet i tynde skiver
- 2 æbler skåret i tern
- ¼ bakke rucola
Sådan laver du salat med andelår:
- Pluk kødet af lårene i små stykker, og fjern fedtet. Opvarm en pande med lidt andefedt eller olivenolie, og tilsæt det plukkede andelår, timian og savojkål. Lad det stege ved jævn varme 3-4 min. Krydr andekødet, og kål med citronsaft, salt og peber.
- Kom det i en skål, og vend det sammen med rødløg, æbler og rucola. Krydr evt. salaten med ekstra citronsaft, salt og peber.
- Anret salaten, og servér med brød.