-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Suppe af bagte rodfrugter
En fyldig suppe med masser af gode vitaminer og fibre
4
Ingredienser
- 500 g blandede rodfrugter
- 3 løg
- 2-3 store fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 2-3 timiankviste
- salt, peber
- 1-2 spsk granatæblebalsamico
- ¾-1 liter bouillon
- SERVERING:
- 100 g pancetta
- masser af frisk timian
- 200 g ristet rugbrød
Sådan gør du:
- Skær rodfrugter og løg i grove stykker. Lad hvidløgene forblive hele. Vend grønsagerne med olivenolie, timiankviste, salt og peber og bred rodfrugterne ud på en plade med bagepapir. Dryp med lidt balsamico og bag ved 225° en halv times tid.
- Blend det hele med lidt af bouillonen, hæld rodfrugtmassen i en gryde, spæd til med yderligere bouillon til passende konsistens og varm suppen igennem. Smag godt til med salt, peber og evt. mere timian. Rist pancettaen sprød i en stor pande og læg dem over på lidt køkkenrulle. Server suppen med masser af frisk timian, sprød pancetta og sprødt rugbrød.
- Energi pr. person: 270 kcal, fedt 24%, protein 16%, kulhydrat 60%