GRATIS FIT LIVING x ZALANDO FÆLLESTRÆNING + LØBEPROGRAM TIL 5k, 10k & HALVMARATON

Foto: Fit Living redaktionen

GRATIS FIT LIVING x ZALANDO FÆLLESTRÆNING + LØBEPROGRAM TIL 5k, 10k & HALVMARATON

D. 15. September 2019 bliver Københavns gader forvandlet til en kæmpe fest, når CPH Half Marathon løber af stablen og det fejrer vi med gratis fællestræning for alle.

Igen i år er Zalando sponsor for CPH Half Marathon og i samarbejde med FIT LIVING er du derfor inviteret med til hele 5 gratis træningsevents, der skal hjælpe dig til at komme i topform inden København forvandles til en kæmpe gadefest d. 15. september 2019, og i år kan du både træne og løbe sammen med hele FIT LIVING redaktionen.

Vi har igen i år sammensat et stærkt trænerteam bestående af FIT LIVINGs chefredaktør, personlig træner og holdinstruktør Sara Jin Smidt samt de to FIT LIVING ambassadører og personlige trænere Carina Hansen og Sidsel Godsk.

OM TRÆNERNE:

Sara-Jin.jpg

Sara Jin Smidt

Vores chefredaktør har en baggrund som cand.scient i Human Ernæring og er også kvinden bag bloggen Healthyskinnybitch.dk . Hun har mere end 15 års erfaring som kostvejleder, personlig træner og holdinstruktør, og har samlet alle sine kost- og træningsprincipper i sine 2 bøger Healthy Skinny Bitch og Sund vs. Slank.

Carina-og-Sidsel.jpg

Carina Hansen

Vores skønne FIT LIVING ambassadør Carina er uddannet kandidat i idræt og sundhed og står bag PLAN C TRAINING, hvor hun arbejder med personlig træning, teamtræning og træning til virksomheder samt kostvejledning og vaneændringer. Carina er tidligere eliteudøver i karate med 5 år på landsholdet og hun beskæftiger sig med funktionel styrke- og pulstræning, løbetræning og boksning.

Sidsel Godsk

Vores anden smukke FIT LIVING ambassadør Sidsel har en baggrund som bachelor i Idræt og Ernæring og arbejder til dagligt som personlig træner og massør. Tidligere har hun dyrket atletik på eliteniveau i atletik- og løbeklubben Sparta

Løbeprogrammer

Nedenfor finder du derfor løbeprogram, så du kan træne dig op fra 0-5k, fra 5-10k og fra 10k til halvmaraton, og så er du selvfølgelig inviteret med, når FIT LIVING og Zalando inviterer dig med til gratis træningsevents, der afvikles hos Sparta ved Fælledparken. Her vil der være fokus på øvelser og træning, der styrker dit løb.

 

Kom og træn

Med når FIT LIVING og Zalando inviterer dig med til 5 gratis træningsevents, hvor der vil være fokus på løbeteknik og øvelser der styrker dit løb. Alle kan være med uanset niveau. Og træningen foregår enten på Spartas atletikstadion eller i Spartas træningshal, hvis det regner.

Til det første store kick-off event vil der være en lækker Poké Bowl fra My Poké, lidt godt til ganen fra Red Bull og til de første 250 deltagere der møder op vil der også være en lækker goodiebag med en flot løbetrøje fra Nike samt lækkerier fra Zalando, FIT LIVING, My Poké og Mät Foods.

Datoer:

Onsdag d. 24.04.19 - kl. 17.30-19.00: Kick off event v. Sara Jin Smidt

Onsdag d. 29.05.19 – kl. 17.30-19.00: Træningsevent v. Sara Jin Smidt

Onsdag d. 26.06.19 – kl. 17.30-19.00:  Træningsevent v. Carina Hansen & Sidsel Godsk

Onsdag d. 31.07.19 – kl. 17.30-19.00: Træningsevent v. Carina Hansen & Sidsel Godsk

Onsdag d. 28.08.19 – kl. 17.30-19.00: Træningsevent v. Sara Jin Smidt

 

TILMELDING

Vi håber, at se dig til de sidste træningsevents. Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig her 

Se, hvad vi ellers skriver om: Træningsprogram