Caroline Fleming

Foto: All Over Press

Caroline Fleming: ”Jeg ejer ikke engang taget over mit eget hoved”

Det er ikke for sjov, at den tidligere baronesse kører ”i sjette gear” hver eneste dag, fortæller hun i denne måneds Eurowoman.

Tøjdesign, kogebøger, parfumer og tv-programmer.

Den tidligere baronesse og tv-vært Caroline Fleming kører "i sjette gear" fra det sekund, hun står op i hjemmet i London, til hun går i seng, fortæller hun i et stort interview i denne måneds Eurowoman.

Her forklarer hun, at hun er nødt til at arbejde hårdt hver eneste dag for at kunne forsørge sig selv og sine tre børn, 12-årige Alexander, 10-årige Josephine og 7-årige Nicholas. Derfor er hun blandt andet aktuel i tv-programmet Ladies of London, der følger den britiske overklasse i London, selvom hun var meget i tvivl om, hvorvidt hun skulle sige ja til at deltage og flere gange måtte bede kameramændene om at filme nogle andre end hende.

- Jeg var meget i tvivl. Skal jeg, skal jeg ikke? Jeg sætter mig selv i en meget skrøbelig situation, måske vil jeg udstille mig selv? På den anden side vil jeg have mulighed for at vise, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg syntes ikke, jeg havde noget valg med den situation, jeg sidder i. Det har været en betydningsfuld indtægtskilde, fortæller Caroline Fleming i interviewet.

- Det er vigtigt for mig at bygge en ordentlig sikkerhed op for mig selv og mine børn. Jeg vil sikre mig selv økonomisk og gerne også mine børn, men der er lang vej igen. Så jeg er ikke, lad mig understrege ikke, i en position lige nu, hvor jeg kan tage for store risici. Jeg ejer ikke engang taget over mit eget hoved. Jeg gav alt væk. Jeg er jo for pokker kun et menneske. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg både var en enhjørning og blæksprutte.

Læs resten af det store interview med Caroline Fleming i denne måneds Eurowoman, der er på gaden nu.

Caroline Fleming, 41 år

- Hendes fulde navn er Caroline Elizabeth Ada Iuel-Brockdorff, og hun er tidligere baronesse.

- Var fra 2003 til 2011 indehaver af Valdemars Slot.

- Har medvirket i de danske tv-programmer Baronessen flytter ind og Topmodel og er aktuel i den britiske reality tv-serie Ladies of London.

- Har udgivet tre danske kogebøger og er i gang med sin første internationale kogebog om dansk mad og livsstil, der udkommer til september.

Kilde: Eurowoman

Se, hvad vi ellers skriver om: Caroline Fleming, Serier og Økonomi

610x200_woordy_knap2.jpeg