SPONSORERET indhold

Cecilie Beck: ”Jeg holder en pause fra parforhold"

Tv-værtinde Cecilie Beck leder ikke efter en kæreste. Hun er glad som single og får kvalitetstid gennem andre tætte relationer. Det betyder dog ikke, at hun holder sig fra mandligt selskab, fortæller hun i et stort interview med ALT for damerne og Fit Living.

Af:: Marie-Louise Truelsen og Johanne Lilleøre-Vester Foto: Franne Voigt
27. sep. 2023 | Livsstil | Fit living

Cecilie Beck styrketræner flere gange om ugen. Hun starter hver morgen med en grøn grød, der er god for tarmene. Hun løber for at tømme hovedet og cykler, når løberiet bliver for kedeligt.

Og så er hun single.

Det fortæller hun til Fit Living og ALT for damerne nr. 39.

Tv-værtinden har været gift to gange, senest med journalist Rasmus Tantholdt. Nu er hun uden romantisk partner, og det er umiddelbart ikke noget, der skal laves om på.

Er du ikke i markedet for en kæreste?

Svaret kommer uden tøven: Nej. Det er ikke noget, hun kan se for sig lige nu, forklarer hun:

”Hvorfor skal man have en kæreste? Jeg har reproduceret mig selv, og jeg har så mange andre givende relationer. Så svaret er: Jeg mangler ikke en kæreste”.

Læs også

Det betyder dog ikke, at hun ikke til tider mangler en at dele aftenerne med. Men hvis hun mangler en at slappe af med på sofaen, har hun helt styr på, hvordan det behov udfyldes.

”Så kan jeg jo bare ringe efter en veninde”.

”Sex kan man altid få”

Cecilie Beck er mor til to piger, som hun har sammen med sin første mand. De er nu begge flyttet hjemmefra, men det betyder ikke, at hun er blevet ensom, for Cecilie nyder at bruge tid med sig selv.

”Jeg er ikke bange for at være alene. Det betyder ikke, at jeg ikke sagtens kan savne selskab, og nogle gange er der så ikke lige nogen, der har tid til at ses, når jeg har det sådan. Men sådan er det jo også, når man har en kæreste, der er fraværende”.

Selvom hun holder en pause fra parforhold, har hun ikke lagt de romantiske relationer helt på hylden. Da hun bliver spurgt, om hun ikke savner den intimitet, der ofte følger med en kæreste, griner hun højt og svarer:

”Sex kan man altid få, det er nemt. Breaking news: Man behøver ikke at være kærester for at have sex”.

Og selvom hun nyder livet som single, er fravalget af en kæreste ikke endegyldigt.

”Jeg synes, at parforholdet er vidunderligt og alt muligt, jeg holder bare lige en pause”.

Læs hele interviewet med Cecilie Beck i Fit Living, der netop er kommet på gaden. Her fortæller hun også om sin glæde ved styrketræning, tanker om at hvile i sig selv, og om hvordan det er at bo alene, når ens børn flytter hjemmefra.

 

Anbefalet til dig