Hvilken emoji bruger kvinder mest?
SPONSORERET indhold

Kan du gætte, hvilken emoji kvinder bruger mest?

Ny undersøgelse giver dig svaret.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck
03. feb. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Det er åbenbart ikke kun i den fysiske verden, at kvinder har lettere til tårer end mænd. Hvis vi skal tro en ny undersøgelse, foretaget af analysefirmaet Brandwatch, fælder fyrene også langt færre digitale tårer.

Seks ud af 10 gange, der bliver delt et tweet med et flæbende gult smiley-ansigt på Twitter, er tweetet skrevet af en kvinde. Og når mændene endelig tyer til tårer på de sociale medier, så er det glædestårer. De poster nemlig helst den grædegrinende smiley, som i øvrigt også er den mest brugte emoji overhovedet

 

 

Som det tydeligt fremgår af illustrationen her, så holder herrerne sig helst fra den nuttede og meget emotionelle katte-emoji, når de endelig vælger at give udtryk for deres følelser.

Til gengæld er der en emoji, som markant flere mænd end kvinder bruger: Den følelsesløse robot-emoji. Sig os, i hvilke tilfælde bruger man overhovedet den? Boys will be boys, men i den sammehæng er det værd at bemærke, at pigerne er svært glade for både det lille skelethoved, det flabende spøgelse og den højpandende alien.

Sidst men ikke mindst er der endnu en emoji, drengene har en forkærlighed for. Nemlig den lilla squash. Og nej, det er næppe fordi, de poster billeder af hjemmelavet moussaka. Hvis du ikke allerede ved det, er grøntsagen blevet synonym med dick pics, altså billeder af den mandlige afsenders kønsorgan. Læg selv i det, hvad du synes.

LÆS OGSÅ: 10 emojis du garanteret har misforstået

LÆS OGSÅ: Derfor skriver han ikke tilbage til dig

LÆS OGSÅ: Slut med Emojis: Her er den nye smartphone-trend