Channing Tatum

Foto: Getty Images

Magic Mike rykker på de skrå brædder: Skal du se Channing Tatums nye show?

Kan du heller ikke få nok af hit-filmene Magic Mike og Magic Mike XXL? Så er Channing Tatums nye show måske noget for dig.

Husker du synet af en veltrimmet Channing Tatum, der vrider kroppen i lidenskabelige dansetrin til ordene ”ride it my pony…” i filmen Magic Mike?

Sad du også klistret til skærmen, da filmen udkom i 2012, og kunne du ikke få hænderne ned, da opfølgeren Magic Mike XXL udkom tre år senere, er der godt nyt.

Til efteråret kan den nu 38-årige skuespiller nemlig præsentere det frække danseshow Magic Mike Live.

Stykket vil blive opført i teateret Hippodrome Casino i London, hvor muskuløse mænd vil danse og optræde foran festglade kvinder i samme stil, som du har kunnet opleve i filmene.

Til stor skuffelse for mange vil Channing Tatum dog ikke selv være med i showet. Han har nemlig skiftet stripperstangen ud med instruktørstolen – i hvert fald for en kort stund..

- Channing er stykkets skaber og instruktør, og han vil ikke være blandt danserne. Men som Channing ofte siger, så kan han “ikke vente til han er i Magic Mike-form”, så han kan optræde i showet, skriver holdet bag produktionen på deres hjemmeside.

Selvom du ikke finder Channing Tatum på rollelisten lige rundt om hjørnet, kan du alligevel være heldig at møde superstjernen, hvis du køber billet til showet.

- Han elsker at overraske publikum ved at dukke op ved forestillinger nu og da, så hold øje, lyder det fra holdet bag Magic Mike Live.

Billetterne kan købes her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Sex, Dans og Kultur