Louise Lehrmann og Jes Dorph
SPONSORERET indhold

Louise Lehrmann om Jes Dorph: Sådan blev vi kærester

Vi har samlet tre kvinders dejlige kærlighedshistorier. Læs blandt andet historien om Jes Dorh og hans nye kæreste Louise Lehrmann.

Af:: Marie-Louise Truelsen Foto: Peter Misfeldt
03. nov. 2012 | Livsstil | ALT for damerne

Louise Lehrmann: ”Jeg faldt for hans ømhed”
Louise Lehrmann kom i den grad i mediernes søgelys, da hun i begyndelsen af året blev kæreste med hele Danmarks Mr. News, Jes Dorph-Petersen.

– Jeg havde boet alene i næsten tre år efter to gange ti års ægteskab, da jeg mødte Jes. I de år, hvor jeg var alene, fandt jeg styrken til ikke at ”blive valgt”, men til at vælge selv. Jeg ville ikke længere være sammen med én for enhver pris, sådan som jeg måske havde haft det før i tiden. Hvis jeg skulle have en ny mand, skulle det være én, der slog benene væk under mig. Og det gjorde Jes!

Jeg kendte ham ikke personligt i forvejen, men vi har enkelte fælles bekendte og hilste på hinanden, når vi så hinanden på gaden. Jes havde set mig i Go’ morgen Danmark, og jeg havde jo også set ham på tv, så på den måde ”vidste” vi, hvem hinanden var. Og så er det i øvrigt sådan, at alle hilser på Jes, han har jo været hele Danmarks Mr. News.

Jeg faldt for den varme ømhed, Jes har omkring sig. Han har en varm sjæl, og så har han fuldstændig knald i låget. Man kan godt fornemme hans glimt i øjet på skærmen, men han dæmper det, når han er på tv. Privat får man hans humor ganget med 50 eller 100! Og så er han sej. En dygtig mand. Jeg føler, at vi kommer fra samme planet. Samme verden. Vi har på mange måder en ens baggrund og opvækst, og jeg tror, at lige børn leger bedst. Jes er blevet min bedste ven, samtidig med, at han er blevet min kæreste. Det var kærlighed ved første blik. Vi så et spejlbillede af os selv, da vi kiggede rigtigt på hinanden første gang. Det var sådan: Der er du jo!

Læs også: Bonderøvens kæreste: Forbløffet over folks frækhed

Jeg havde ikke begreb om, hvad der ventede os, da vi blev offentlige kærester. Jes var mere klar over det. Pludselig befandt vi os midt i en mediestorm. Vi gik fra bare at være os to og vores forelskelse til at opdage paparazzifotografer flere steder. Det var ekstremt intimiderende, og jeg blev fuldstændig paranoid og lagde mærke til folk alle steder. Turde nærmest ikke gå i Netto af frygt for, at de stod og kiggede i min indkøbsvogn. De kørte også efter Jes og håbede vel, at han skulle mødes med mig. Det var virkelig ubehageligt.

Vi fandt ud af, at historien ville komme i SE og HØR, og derfor besluttede vi at give historien til Billedbladet, og så hoppede både Ekstra Bladet og BT også med på den. BT gik helt bananas og fandt en gammel artikel, hvor jeg havde udtalt mig om tøj og for sjov havde sagt, at jeg da bedst kunne lide ikke at have tøj på. Det blev så til: ”Jeg har det bedst nøgen!” Og så noget om, at jeg gik i stiletter og i øvrigt var enlig mor til fire. De blev ved med at ringe, og til sidst sagde jeg: ”Okay, jeg har tre citater til jer.” Jeg havde skrevet dem ned på forhånd, så jeg præcis vidste, hvad jeg ville sige, men i avisen blev det til: ”Åbenhjertigt interview med Louise Lehrmann!” Mine store piger har taget det meget roligt. De er stærke, solide piger. De små var heldigvis på skiferie den uge, hvor det gik bersærk i medierne, men de vidste ikke engang, at jeg havde mødt Jes, så det måtte jeg skynde mig at fortælle dem, lige da de kom hjem. Min søn syntes ikke, det var sjovt at se mig på forsiden.

Vores store fælles interesse er fodbold. Jeg er inkarneret FCK-fan. Forleden dag så vi fodbold på tv sammen fra kl. 14-22! Jes kan også få mig til at grine over irriterende ting ved at se dem fra en anden vinkel. Samtidig ved han, hvornår han skal tage noget alvorligt. Han er heller ikke bange for at sige det, hvis han har lavet en fejl. Og så sludrer han med alt og alle – det har jeg lige skullet vænne mig til. Jeg er meget mere privat.

Vi bor ikke sammen, men vi bor kun 80 meter fra hinanden. I et parforhold er det efter min mening vigtigt, at man ikke ønsker at lave om på hinanden. Det har vi kvinder tit lidt travlt med. Jeg tror ikke på ”til døden jer skiller”, for der hviler en stavnsbundethed over det. En stor, tung sky. Jeg har set så mange forhold, hvor man bider af hinanden, og så er man jo allerede død i en eller anden forstand. 

Blå bog
Louise Lehrmann, 42 år, er chefredaktør på Bolig Magasinet og BoligPlus og er desuden fast boligekspert på Go’ morgen Danmark. Louise er kæreste med Jes Dorph-Petersen, 53 år, som er tidligere nyhedsvært på TV2 og vært på Champions League på TV3. Louise har børnene Signe på 23, Laura på 21, Gustav på 9 og Anna på 8 år fra to tidligere ægteskaber. Jes har sønnen Jens Emil på 12 år fra sit tidligere ægteskab.


Læs endnu en kærlighedshistorie på næste side.

Julie Maria Barkou: ”Vi hjælper hinanden med at få mest muligt ud af livet”
På en måde var det kærlighed ved første blik, for sangerinde Julie Marie forelskede sig i Søren første gang, hun mødte ham. Men der skulle gå syv år, før de blev kærester.

Det bedste ved min kæreste er hans rummelighed. Han er meget livsklog og er god til at give mig plads til at være den, jeg er. Han har mange facetter og rummer en kæmpe power. Han er tilmed et meget lidenskabeligt menneske, og da jeg også er det selv, er det dejligt at blive spejlet. Det mest irriterende ved ham er, at han kan være rimelig grumpy, når han er træt. Men så kilder jeg ham bare lidt i siden.

Jeg mødte Søren første gang for syv år siden til et arrangement med en masse fælles venner. Jeg tror egentlig, at jeg faldt for ham med det samme, men vi var vidt forskellige steder i vores liv, så der blev ikke noget ud af det på det tidspunkt. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at han havde powerfulde øjne. At han var en, der kunne matche mig, og som turde stå ved sig selv.

Sidste år inviterede jeg ham med til min 30-års fødselsdag. Vi havde kun set hinanden én gang i løbet af de syv år, der var gået. Han havde godt nok prøvet at kontakte mig i al venskabelighed, men han boede i Jylland og jeg i København, så det var ikke blevet til noget. I mellemtiden så jeg det på intet tidspunkt som en mulighed, at vi kunne blive kærester. Søren er lærer og var i et andet forhold, og jeg havde aldrig været kæreste med andre end musikere og tænkte, at jeg nok også skulle ende sammen med en musiker. Til min fødselsdag endte vi pludselig i en ret stor omfavnelse, og det blev vi vist begge lidt forskrækkede over, så vi skyndte os at spille noget bold og snakke om løst og fast. Men på en eller anden måde gav det sig selv, at vi skulle ses igen. Søren rykkede på det ret hurtigt, og jeg var imponeret over at have mødt en mand, der satte handling bag sine ord. Han kom herover og blev den bedste 30-års fødselsdagsgave, jeg kunne have ønsket mig!

Læs også: 5 mænd fortæller: Sådan er kvinder

Indtil da havde jeg oplevet en del af mine veninder flytte sammen med deres nye kæreste efter meget kort tid, og jeg havde egentlig været lidt forundret over, at det kunne gå så stærkt for dem. Det var så, indtil det skete for mig selv. Faktisk gik jeg pludselig rundt og sagde, at jeg havde mødt manden i mit liv. Og det var inden, vi overhovedet havde kysset første gang.

Vi har det tilfælles, at vi gør det, vi gør, 110 procent, hvilket giver en spændende dynamik i dagligdagen. Vi hjælper hinanden med at få mest muligt ud af livet. Da vi mødtes, kom vi fra to forskellige verdener, og jeg skulle da lige finde ud af, hvordan jeg introducerede ham til min hverdag og mine venner. Sørens bror er også musiker, så min verden viste sig at være mindre fremmed for ham, end jeg troede. 

Jeg får energi af at have Søren i mit liv. Før fandt jeg en del af min inspiration til musikken i forskellige problemstillinger, hvor jeg i dag i langt højere grad finder inspirationen i glæden. Og så er det i den grad en hel del sjovere at være to i stedet for én. 

Søren har et stort behov for at skabe en base i hjemmet, hvor jeg af natur er lidt af en eventyrer og har levet en stor del af mit liv i en taske. Han giver mig ro, hvor jeg før var rastløs. Jeg får ham til gengæld nemt med ud på eventyr, hvis jeg bare smigrer mig ind og farver oplevelsen på forhånd, så vi er gode til at bruge vores forskelligheder til vores fordel. Det bedste i verden er, når han åbner døren og står med en åben favn, når jeg kommer hjem. Det har jeg savnet mange gange før, når jeg kom hjem fra turné, og det eneste, der ventede mig, var en uredt seng.   

Kærlighedsfølelsen er intens og giver sig selv i starten, men som tiden går, er det et aktivt valg, man bevidst skal træffe indefra. Også når det er svært. I den forholdsvise korte tid, vi har været sammen, har jeg oplevet stor hengivenhed begge veje, og vi gør en dyd ud af at vælge kærligheden. Når man vælger kærligheden hver morgen, er det lettere at være eftergivende over for den anden. Jeg vågner op og er nysgerrig på, hvem Søren er, hver morgen. Og som det ser ud nu, har jeg tænkt mig at vælge kærligheden til ham hver dag, indtil jeg dør! 

Blå bog
Julie Maria Barkou, 30 år, er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2005. Hun er sanger og sangskriver og har bl.a. optrådt med Søren Huss, Tina Dickow, Tim Christensen og Steffen Brandt. Hun sang titelsangen ”Uden hinanden” til julekalenderen ”Pagten” og har desuden udgivet albummene ”7 Sange”, ”Yaguar”, ”På Vej Ud Over Kanten”, ”På Kanten Af Virkeligheden” og ”Beautiful Minor”. Aktuelt arbejder Julie Maria på et album, der kommer til efteråret. 
Hun er kæreste med Søren Skøtt, 29 år, som er lærer og læser til psykoterapeut. 

Læs endnu en kærlighedshistorie på næste side.

Laura Berdino: ”Det bedste ved Jackie er, at han er så meget MAND”
Laura Berdino er cirkusprinsesse og gift med cirkusdirektørens søn. Halvdelen af året bor de i deres cirkusvogn på bare 60 kvadratmeter. Det lyder som et vaskeægte eventyr – og Laura Berdino er da heller ikke i tvivl om, at hun har mødt manden i sit liv.

Jeg mødte min mand første gang, da jeg var 11 år. Min far kunne ikke bære, at min ridelejr var blevet aflyst. Han spurgte mig derfor, om jeg kunne tænke mig at blive cirkusprinsesse i stedet for. Dét ville jeg gerne. Min far kendte cirkusdirektør Benny Berdino, og han kontaktede ham og spurgte, om jeg kunne blive feriebarn hos Cirkus Arena. Og det blev jeg så igennem flere år. De første år boede jeg hos Bennys søn Jackie, som nu er min mand, og hans daværende kone. Jackie er 12 år ældre end mig. Fra jeg blev 16 år, boede jeg hos mine nuværende svigerforældre, Benny og Hanne Berdino. Jeg stoppede som feriebarn, da jeg fyldte 19 år, men jeg holdt kontakten med familien Berdino ved lige og var altid forbi og hilse på dem, når de var i Viborg. 

I 2007, da jeg var 26 år, fik jeg Jackie til at invitere mig med cirkusset til Bornholm. Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at genopfriske barndomsminderne. Jackie var blevet skilt et par år forinden, og i løbet af den sommer fandt han og jeg ud af, at der nok var ”noget” imellem os. Jeg tog hjem og fik afsluttet det forhold, jeg var i, og så begyndte vi at se hinanden. Jeg arbejdede som ejendomsmæglerassistent i Viborg, men begyndte at arbejde i Cirkus Arena i weekenden. Efterhånden blev det mere og mere cirkus, og til sidst sagde jeg op hos ejendomsmægleren.

Læs også: Sex, penge eller arbejde - hvad styrer dit liv?

Det er svært at sige, hvad jeg faldt for ved Jackie. Præsten spurgte om det samme, da vi skulle giftes, og Jackie kom med en lang forklaring. Da det blev min tur, sad jeg bare helt stille. Jeg synes, det er svært at sætte ord på. Men jeg faldt nok for, at han har en stærk karakter. Han er en god mand.

Vi flyttede sammen i 2009. I vintersæsonen bor vi i hus, og forår og sommer er vi på farten og bor i vores cirkusvogn på 60 kvadratmeter. Da vi begyndte at se hinanden, sagde Jackie ret hurtigt til mig, at uanset hvad så kommer cirkus først! Det var en streg i regningen, for jeg forventede jo at være nummer et. Men jeg har forstået, at hvis ikke cirkus er der, så har vi ikke noget eksistensgrundlag. Da jeg var højgravid, tog vi dog hjem i to måneder i løbet af cirkussæsonen og var i huset for min skyld, fordi jeg skulle have kejsersnit.

Det var da lidt af en udfordring at komme til et hjem med Jackies to store børn, men Jackie har været eminent til at støtte mig. Når jeg har taget beslutninger i forhold til børnene, har han altid bakket mig op over for dem. Vi har aldrig diskuteret det foran børnene, hvis vi var uenige om en beslutning.

Det bedste ved Jackie er, at han er så meget MAND. Men det er samtidig også det mest irriterende ved ham, for han er en rigtig ”mand-mand”. Når han vil have kaffe, forventer han, at jeg springer op for at lave den – også selvom jeg har knoklet lige så meget rundt som ham hele dagen. Han er super stædig og noget så påståelig. Men det er jeg også. Det vigtigste i et parforhold er, at man er sammen og fælles om tingene. Og vi er fælles om cirkus. Når Jackie står ude klokken to om natten i øsende regn og pakker sammen, går jeg ikke bare i seng. Jeg står og venter med en kop varm te.

Blå bog
Laura Berdino, 31 år, har en international HH-eksamen og har tidligere arbejdet som ejendomsmæglerassistent. I dag er hun cirkusprinsesse i Cirkus Arena, hvor hun træner hestene, som hun optræder med. Laura er gift med Jackie Berdino, 43 år, som er cirkusdirektørens søn. Sammen har de datteren Scarlett på ni måneder. Jackie har sønnen Patrick på 20 år og datteren Anastazja på 15 år fra et tidligere forhold.

Læs også: Dating: Nej tak til nærige mænd