den perfekte seng
SPONSORERET indhold

De smukkeste senge

En god seng er afgørende for kvaliteten af din søvn, så det er ikke ligegyldigt, hvor du vælger at tilbringe nætterne. Vi har fundet de smukkeste nyheder, man kun kan drømme om.

03. aug. 2015 | Bolig | Eurowoman


Elegant komfort
Aton er designet af Giuseppe Viganó for italienske Poliform og er noget nær den perfekte balance mellem komfort og elegance (Poliform).


Helt enkel
Enkel seng, Coverbed, designet i 2015 af Anna von Schewen. Sengeramme i hvidmalet stål med polstret sengegærde af varmebundne polyesterfibre i stof eller læder, fra 16.416 kr. (Zanotta/Paustian).


Lag på lag
Layer It-sengegavle fra Bent Hansen er designet af Anne Boysen og er et fleksibelt og multifunktionelt system af forskellige vægophængte boards. Fås i flere farver i forskellige materialer i mange kombinationer og størrelser, fra 3.960 kr. (Bent Hansen).


Højt hovedgærde
Ziggy Bed fra Porada med ramme i massiv valnød har polstrede dele som hovedgærde, rør, knapper og lamelbundindsats, der kan tilpasses. Enheden skal skilles ad, og prisen er bestemt af kategorien af polstring. (Porada).


Stilistisk søvn
En elegant sengenyhed fra Living Divani, Lipp Bed. Det bløde sengegærde med rundede hjørner skaber en huleagtig fornemmelse (Living Divani).


Essentiel ro
Auping Essential er udfaldet af et samarbejde mellem Auping og danske Kvadrat, designet af Claudia Köhler og Irmy Wilms. Sengen er produceret i genanvendelige materialer i fem forskellige farver. Fås i et utal af størrelser,.(Auping/ Sengekompagniet).


Svensk kvalitet
IKEA står bag sengen Årviksand, 140/160 x 200 cm, 4.079 kr. inkl. springmadras (IKEA).


Bombastisk
Union Bed fra Autoban er lavet af naturlige materialer, og den bløde velour på de buede former skaber et solidt, men luksuriøst udtryk, h 120 x b 150/169/180 x 200 cm, fra 56.438 kr. (De La Espada).

LÆS OGSÅ: Upcoming Trends: Relieffet banker på

LÆS OGSÅ: Sommerkunst i Danmark

LÆS OGSÅ: Vi vil have møbler med historie

LÆS OGSÅ: Keramik er populært som aldrig før