-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Blomkålsfrittata
Mad i en fart.
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 300-350 g blomkålsbuketter
- 4 æg
- 2 æggehvider
- salt, peber
- reven muskatnød
- 25 g ristede hasselnøddekerner
- 35 g reven fast fåremælksost, fx manchego
- 100 g serranoskinke i tynde skiver
- krydderurter
- Tomatsalsa:
- 1 udkernet,
- finthakket chili
- 1 lille finthakket rødløg
- 3-4 udkernede, hakkede tomater
- røget salt
- 1 grov baguette
- Sådan gør du: Varm olien i en lille pande, som er stor nok til at rumme den færdige frittata. Rist blomkålsbuketterne heri under omrøring, til de er møre. Pisk æg og æggehvider med salt, peber og reven muskatnød. Hæld æggemassen over blomkålen på panden, drys hasselnødder og ost på, og lad æggemassen stivne ved svag til jævn varme. Stik skinkeskiverne ned i æggemassen, lige før den stivner. Rør alle ingredienser til salsaen sammen, og smag den godt til med salt. Drys frittataen med kryddergrønt, og server med salsa og lun baguette.
- ● ● Energi pr. person: 580 kcal, fedt 30 %, protein 23 %, kulhydrat 46 %