-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Grillet fisk med majssalsa og squash
Grillet fisk er noget af det bedste, der findes. Prøv det med en frisk og stærk majssalsa, som smager skønt til fisk.
4
Ingredienser
- 600-700 g multe eller anden fisk med skind
- 2 majskolber
- ½ agurk
- ½ rødløg
- olivenolie
- 1-2 fed hvidløg, finthakkede
- 1½ tsk chili, finthakket
- citronsaft
- olivenolie
- 1-2 grønne squash
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær multefileten i portionsstykker, og rids skindet et par gange med en skarp kniv. Tag yderbladene af majskolben, og skær majsene af kolberne med en skarp kniv. Skær agurk i små tern, og pil og hak rødløg fint. Opvarm en pande med lidt olivenolie, og steg majsene i 1 minut, og krydr med hvidløg, chili, citronsaft, salt og peber. Lad det afkøle. Bland majsene med agurk og evt. ekstra chili, og krydr med salt. Skær squashen i aflange stykker – pensl med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber. Grill dem 2-3 minutter på hver side. Pensl fisken med lidt olie, og grill dem 5-6 minutter på skindsiden og herefter et par minutter på den anden side. Krydr med salt og peber. Anret den grillede fisk med majssalsa og grillet squash, og evt. brød eller nye kartofler.