-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Blomsterbergs kokostrøfler
Kun 4 ingredienser og så har du de lækreste kokostrøfler.
Ca. 25 stk.
Ingredienser
- Mette Blomsterbergs kokostrøfler
- Trøffelcreme:
- 275 g god lys chokolade 40%,
- gerne Valrhona Jivara
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk kokosmel, fint
- 1 spsk Malibulikør
- Pynt:
- Ca. 200 g god lys chokolade 40%,
- gerne Valrhona Jivara
- Ca. 100 g kokosmel, fint
Sådan laver du Blomsterbergs kokostrøfler
- Trøffelcreme: Chokoladen hakkes så fint som muligt med en kniv. Fløde og kokos bringes i kog og tages af varmen. Halvdelen hældes over den hakkede chokolade. Rør godt med en gummidejskraber, til chokoladen bliver blank. Tilsæt nu resten af den varme fløde og likøren. Rør igen. Læg husholdningsfilm over trøffelcremen, og lad den stå køligt (ikke i køleskab) til næste dag. Kom den stivnede creme i en stofsprøjtepose med en glat tylle, og sprøjt små, ensartede
- toppe på størrelse med pebernødder.
- Sæt dem i køleskab et par timer, inden de dyppes i tempereret lys chokolade og trilles i kokosmel. Lad overtrækket hærde. Opbevares køligt (ikke køleskab) i tætsluttende dåse.
SE OGSÅ:Blomsterbergs valnøddekugler
SE OGSÅ:Blomsterbergs pistaciekugler