-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Krydret varm kakao - med flødeskum
Varm chokolade er det bedste at drikke, når vinden rusker, og vejret er koldt. Jeg holder mest af at bruge en chokolade med et ikke for højt kakaoindhold, så chokoladesmagen ikke bliver for kraftig.
Giver ca. 6-8 kopper varm kakao
Total:15 minutter
Ingredienser
- 1 liter letmælk
- 4 spsk rørsukker
- 1 vaniljestang, kornene heraf
- 125 g mørk chokolade
- 1 spsk usødet kakaopulver
- 1 knsp salt
- 1 hel stang kanel
- 1 stjerneanis
- 5 dl piskefløde til flødeskum
Sådan laver du krydret varm kakao
- Varm 1 dl af mælken op med rørsukker, kornene fra vaniljestangen, mørk chokolade, kakaopulver og salt, og rør, indtil blandingen er glat.
- Tilsæt resten af mælken sammen med kanel og stjerneanis, og lad forsigtigt den varme kakao varme op, til den er godt varm, men lad den ikke komme op at koge.
- Pisk fløden til blødt skum, og server med den varme chokolade.
- Top eventuelt med et lille drys kanel.