-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Omelet med kantareller a la creme
Tag på skovtur med en kurv under armen, og gå på jagt efter desmagfulde kantareller. Prøv dem som tilbehør til en dejlig omelet,eller nyd dem helt enkelt på et stykke ristet brød
Omelet med kantareller til 2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- Kantareller:
- 150 g friske kantareller
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 15 g smør (eller olivenolie)
- flagesalt og friskkværnet peber
- 2 dl piskefløde
- 2-3 tsk. citronsaft
- Omelet:
- 6-8 æg
- salt og peber
- 25 g smør
- Tilbehør:
- persille (eller brøndkarse)
- evt. 2-4 skiver lyst brød
Sådan laver du omelet med kantareller
- 1. Rens kantarellerne med en lille børste eller pensel, og del de største i mindre stykker.
- 2. Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.
- 3. Sautér skalotteløgene bløde på en pande med smør. Tilsæt hvidløg, og kantareller. Skru lidt op og steg, til kantarellerne falder lidt sammen (3-5 min.). Krydr med salt og peber, og tilsæt fløde. Giv det et opkog, og lad det simre til cremet konsistens. Smag til med citronsaft og evt. lidt mere salt og peber.
- 4. Pisk æggene med et stort piskeris i 4-5 min., så det bliver en luftig creme. Tilsæt lidt salt og peber.
- 5. Smelt smørret på 2 små pander (18-20 cm), og hæld æggemassen på. Bag ved middel varme, til æggemassen er gyldenbrun på undersiden, og stadig lys og luftig på oversiden.
- 6. Fold omeletterne let sammen, og vip dem over på varme tallerkner. Servér med kantareller a la creme, hakket persille og evt. brød.
