
SPONSORERET indhold
Skøn crumble med blommer, pærer & makroner
Lækker crumble med både blommer og pærer. Denne crumble bliver ekstra sprød og lækker, fordi der er makroner i crumbledejen.
6 personer
Ingredienser
400 g pærer
400 g blommer
3 spsk. citronsaft
150 g sukker
Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
100 g sukker
50 g makroner
Pynt:
sigtet flormelis
Tilbehør:
flødeskum
Sådan laver du crumble med blomme og pærer
- Skær pærerne i kvarter, og fjern kernehus og stilk. Skær pærebådene tyndere ud, så hver kvart bliver til ca. 3 både. Læg pærebådene i små portionstærteforme eller et smurt ovnfast fad. Skær blommerne i halve, og fjern stenene. Skær blommerne i både. Fordel blommebådene mellem pærebådene.
- Dryp citronsaft og sukker over pærer og blommer.
- Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Bland knuste makroner i. Drys det over frugten. Bag kagerne/kagen midt i ovnen ved 200 gr. ca. 35-40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server lun eller kold med flødeskum til.