Blomme-pære-makron-crumble
SPONSORERET indhold

Skøn crumble med blommer, pærer & makroner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker crumble med både blommer og pærer. Denne crumble bliver ekstra sprød og lækker, fordi der er makroner i crumbledejen.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
28. aug. 2018 | Mad | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

400 g pærer
400 g blommer
3 spsk. citronsaft
150 g sukker
Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
100 g sukker
50 g makroner
Pynt:
sigtet flormelis
Tilbehør:
flødeskum

Sådan laver du crumble med blomme og pærer

  1. Skær pærerne i kvarter, og fjern kernehus og stilk. Skær pærebådene tyndere ud, så hver kvart bliver til ca. 3 både. Læg pærebådene i små portionstærteforme eller et smurt ovnfast fad. Skær blommerne i halve, og fjern stenene. Skær blommerne i både. Fordel blommebådene mellem pærebådene. 
  2. Dryp citronsaft og sukker over pærer og blommer.
  3. Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Bland knuste makroner i. Drys det over frugten. Bag kagerne/kagen midt i ovnen ved 200 gr. ca. 35-40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server lun eller kold med flødeskum til.