-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Cremet skaldyrssuppe
Få opskriften på en lækker cremet skalddyrssuppe lavet på store rejer med skal.
4 personer
Ingredienser
- 500 g rejer med skal
- 2 skalotteløg
- 1 stængel selleri
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. fennikelfrø
- 100 g cherrytomater
- 1 håndfuld persille
- 2 kviste timian
- 1½ dl hvidvin
- 8 dl bouillon
- 2 dl piskefløde
- 2 spsk. majsstivelse
- 1½ dl hvidløgsflødeost
- ½ fennikelknold
- 20 g smør
- 1 håndfuld dild
- salt og peber
- Tilbehør:
- flute
- Pil rejerne, og gem både rejer ogskaller. Hak løgene fint og sellerien ismå tern. Hak hvidløg, og varm olienop i bunden af en gryde. kom løg ogselleri i, og steg et par min. tilsæthvidløg, og steg 1 min. kom skallernefra rejerne i gryden, og steg dem sammenmed fennikelfrø.
- Skær tomaterne i små tern, og tilsætdem med persille, timian, hvidvinog bouillon. lad det koge i ca. 8 min.,og hæld grydens indhold gennemen sigte. kasser skallerne, og bevarvæden.
- Pisk fløde og majsstivelse sammen,og hæld det i grundsuppen sammenmed flødeosten. bring suppen ikog under omrøring.
- Skær fenniklen i tynde skiver, ogrist dem i smør på en pande. Plukdilden fra hinanden, og drys den på.krydr med salt og peber. kom rejernei suppen, og varm suppen forsigtigtop lige inden servering. Spis suppenmed ristet fennikel og lunet flute.