krebinetter med krydderurter
SPONSORERET indhold

Lækre krydderurtekrebinetter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Så bliver det vist ikke mere mormor! Krebinetter er ofte forbundet med fede, kedelige kødbomber, der ikke smager af det store. Men det kan være en dejlig oplevelse at spise krebinetter.Vælg ordenligt, magert kød, og spar ikke på krydderurterne.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
25. mar. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
Krebinetter til 4 personer | Total: 25 min

Ingredienser

6-800 g hakket svinekød
salt
1 stor håndfuld kørvel
1 håndfuld løvstikke
2 håndfulde dild
2 små æg
olivenolie

Tilbehør:
2 dl vand
salt
2 spsk olivenolie
2 spsk smør
400 g små gulerødder
2 bundter forårsløg
lidt hakket dild

 

Sådan laver du krydderurtekrebinetter:

1. Rør svinekødet med salt, hakket kørvel, løvstikke og dild. Kom æg i, og form 8 små krebinetter. Steg dem i lidt olivenolie på en varm pande.

PRØV OGSÅ: Lækker hvid chokoladetærte med syltede rabarber

2. Kom imens vand, salt, olivenolie og smør på en dyb pande. Lad det koge op, og damp grøntsagerne i et par minutter. Vend hakket dild i lige inden servering.

3. Servér krebinetter og dampede grøntsager, gerne med lidt af lagen fra grøntsagerne.

SE OGSÅ Den bedste opskrift på saltet laks med rævesauce og agurkesalat