
SPONSORERET indhold
Festlige cupcakes til fastelavn
Fastelavn er en farverig og sjov fest, så selvfølgelig skal der også være skæg og ballade i detsøde sagervi stiller på bordet til små (og store).
Af: Nicoline Olsen / Assistent: Cecilie Terkildsen
Foto: Christian Petersen
Ca. 14 stk. |
Total: en time
Ingredienser
200 g smør
200 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
3 æg
250 g mel
4 spsk. kakao
2 tsk. bagepulver
1 dl fløde
Glasur:
150 g flormelis
Lidt frugtfarve
1 spsk. kogende vand
Sukkerpynt, f.eks. stjerner
Sådan bager du festlige cupcakes til fastelavn
- Rør smør og sukker godt sammen, til smørret bliver blødt. Rør æggene i et ad gangen, og rør godt efter hvert æg.
- Bland mel, kakao og bagepulver, og rør det i dejen skiftevis med fløden.
- Kom dejen i papirforme, og fyld dem lidt mere end halvt op.
- Bag kagerne ved ca. 200° i ca. 25 minutter.
- Bland alle ingredienserne til glasuren. Lad kagerne køle helt af, inden de overtrækkes med glasur og pyntes med sukkerstjerner.