Hyldebærsuppe med sukkerstegte brødkrummer og pæretern
SPONSORERET indhold

Hyldebærsuppe med sukkerstegte brødkrummer og pæretern

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De sorte hyldebær smager skønt i en sød suppe. Top suppen med sprøde brødkrummer, pæretern og flødeskum.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
08. sep. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Hyldebærsuppe:

  • 5 dl ufortyndet hyldebærsaft
  • 5 dl vand
  • 3 spsk. majsstivelse
  • 1 dl vand

Pæretern:

  • 1 pære
  • 2 spsk. sukker
  • 15 g smør

Sukkerstegte brødkrummer:

  • 2 spsk. sukker
  • 10 g smør
  • 2 dl smuldret brødkrumme af lyst hvedebrød

Pynt:

  • rød skovsyre

Tilbehør:

  • flødeskum

Sådan gør du:

  1. Hyldebærsuppe: Kom saft og vand i en gryde, og bring det i kog. Jævn med majsstivelse udrørt i vand. Kog kort igennem.
  2. Pæretern: Skær pæren i små tern, og drys dem med sukker. Lad dem trække 10 min. Steg ternene gyldne i smør på en pande.
  3. Sukkerstegte brødkrummer: Smelt sukkeret på en pande, og smelt smørret heri. Kom brødkrummerne på panden, og steg dem gyldne, mens du vender dem hele tiden. Fordel krummerne på bagepapir på en bageplade, og køl dem helt af.
  4. Server den varme hyldebærsuppe med pæretern, sukkerstegte brødkrummer, flødeskum og lidt rød skovsyre som pynt.

Anbefalet til dig