Sådan laver du candybarer
Da vi fandt på disse luksuriøse candybarer, blev alle chokoladeelskerne hjemme hos mig ellevilde. Barerne kan holde sig i op til 2 uger i køleskabet, og vi kan også lide dem frosne!
Ingredienser
Giver ca. 18 barer
3¾ dl rå cashewnødder
3¾ dl dadler, uden sten og grofthakkede
1¼ dl mandelsmør
1¼ dl mørk ahornsirup
1¼ dl kokosmel
1¼ dl usødet kokosrasp
½ tsk mandelekstrakt
3¾ dl mørke chokoladeknapper (60% eller højere kakaoindhold)
1½ spsk kokosolie
Sådan laver du candybarer:
Kværn cashewnødderne fint i en foodprocessor. Tilsæt dadler, mandelsmør, ahornsirup, kokosmel, kokosrasp og mandelekstrakt og kværn, til du får en klistret masse.
Kom bagepapir i en lille bradepande, og pres nøddemassen ud på papiret til et 2½ cm tykt rektangel. Kom evt. lidt vand på fingeren inden. Sæt massen i køleskabet i 6-8 timer, til den er fast.
Bland i mellemtiden chokoladeknapper og kokosolie i et vandbad. Rør i blandingen til den er smeltet, tag skålen af varmen og hæld chokoladeblandingen over den kolde nøddemasse. Kom baren tilbage i køleskabet og lad den hvile i mindst 1 time til chokoladen er stivnet.
Tag i bagepapiret og løft baren ud af bradepanden. Skær i rektangler, og server med det samme. Eller opbevar barerne i en lufttæt beholder.
PRØV OGSÅ: Gwyneth Paltrows altmulig-crumble uden mel