-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Sådan laver du candybarer
Da vi fandt på disse luksuriøse candybarer, blev alle chokoladeelskerne hjemme hos mig ellevilde. Barerne kan holde sig i op til 2 uger i køleskabet, og vi kan også lide dem frosne!
Ca. 18 candybarer
Ingredienser
- Giver ca. 18 barer
- 3¾ dl rå cashewnødder
- 3¾ dl dadler, uden sten og grofthakkede
- 1¼ dl mandelsmør
- 1¼ dl mørk ahornsirup
- 1¼ dl kokosmel
- 1¼ dl usødet kokosrasp
- ½ tsk mandelekstrakt
- 3¾ dl mørke chokoladeknapper (60% eller højere kakaoindhold)
- 1½ spsk kokosolie
Sådan laver du candybarer:
- Kværn cashewnødderne fint i en foodprocessor. Tilsæt dadler, mandelsmør, ahornsirup, kokosmel, kokosrasp og mandelekstrakt og kværn, til du får en klistret masse.
- Kom bagepapir i en lille bradepande, og pres nøddemassen ud på papiret til et 2½ cm tykt rektangel. Kom evt. lidt vand på fingeren inden. Sæt massen i køleskabet i 6-8 timer, til den er fast.
- Bland i mellemtiden chokoladeknapper og kokosolie i et vandbad. Rør i blandingen til den er smeltet, tag skålen af varmen og hæld chokoladeblandingen over den kolde nøddemasse. Kom baren tilbage i køleskabet og lad den hvile i mindst 1 time til chokoladen er stivnet.
- Tag i bagepapiret og løft baren ud af bradepanden. Skær i rektangler, og server med det samme. Eller opbevar barerne i en lufttæt beholder.
PRØV OGSÅ: Gwyneth Paltrows altmulig-crumble uden mel