-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Sådan laver du candybarer
Da vi fandt på disse luksuriøse candybarer, blev alle chokoladeelskerne hjemme hos mig ellevilde. Barerne kan holde sig i op til 2 uger i køleskabet, og vi kan også lide dem frosne!
Ca. 18 candybarer
Ingredienser
- Giver ca. 18 barer
- 3¾ dl rå cashewnødder
- 3¾ dl dadler, uden sten og grofthakkede
- 1¼ dl mandelsmør
- 1¼ dl mørk ahornsirup
- 1¼ dl kokosmel
- 1¼ dl usødet kokosrasp
- ½ tsk mandelekstrakt
- 3¾ dl mørke chokoladeknapper (60% eller højere kakaoindhold)
- 1½ spsk kokosolie
Sådan laver du candybarer:
- Kværn cashewnødderne fint i en foodprocessor. Tilsæt dadler, mandelsmør, ahornsirup, kokosmel, kokosrasp og mandelekstrakt og kværn, til du får en klistret masse.
- Kom bagepapir i en lille bradepande, og pres nøddemassen ud på papiret til et 2½ cm tykt rektangel. Kom evt. lidt vand på fingeren inden. Sæt massen i køleskabet i 6-8 timer, til den er fast.
- Bland i mellemtiden chokoladeknapper og kokosolie i et vandbad. Rør i blandingen til den er smeltet, tag skålen af varmen og hæld chokoladeblandingen over den kolde nøddemasse. Kom baren tilbage i køleskabet og lad den hvile i mindst 1 time til chokoladen er stivnet.
- Tag i bagepapiret og løft baren ud af bradepanden. Skær i rektangler, og server med det samme. Eller opbevar barerne i en lufttæt beholder.
PRØV OGSÅ: Gwyneth Paltrows altmulig-crumble uden mel