
4 fantastiske dips til din sommermad
Giv din mad ekstra smag med fire fantastiske dips. De er perfekte til grill, salat & nybagt brød.
Ingredienser
1. STÆRK MED SPINAT
150 g babyspinat
40 g smuttede mandler
1 dl mynteblade
1 spsk reven citronskal
1,5-2 dl yoghurt naturel
salt, peber
1 tsk olivenolie
2. GO TOMATO
150 g soltørrede tomater (velafdryppede i olie)
2 fed hvidløg
2 spsk pinjekerner
lidt god balsamico
salt, peber
3. DYP I BØNNER
1 dåse velafdryppede
hvide bønner
1-2 fed hvidløg
1 håndfuld frisk basilikum
5-6 valnøddekerner
3-4 soltørrede tomater
2-3 spsk minimælk
salt, peber
4. FRISK PÅ DET HELE
2,5 dl fraiche 9%
2-3 fed knust hvidløg
1-2 spsk dijonsennep
1,5 dl hakket persille
salt, peber
Sådan gør du:
1. STÆRK MED SPINAT
Blancher spinatbladene, afdryp og knug dem fri for væde. Blend spinat, mandler og mynte med citronskal og yoghurt, smag til med olivenolie, salt og peber.
GOD TIL: Fisk og lammekød
2. GO TOMATO
Blend tomater, hvidløg og pinjekerner. Smag til med balsamico, salt og peber.
GOD TIL: Bruschetta, pasta, kylling og grønsage
3. DYP I BØNNER
Blend alle ingredienserne sammen og smag godt til med salt og peber.
GOD TIL: Ristet rugbrød, grønsager og grillet kød.
4. FRISK PÅ DET HELE
Rør og smag fraichen til med de øvrige ingredienser.
GOD TIl: Det hele.