Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

friske forårsruller picnic
Foto: Maria Warnke Nørregaard

friske forårsruller picnic

Wraps med laks, ingefær & forårsløg

Lige til at spise med fingrene.

plate 4
printer Print

1 pakke spring-rollwraps (12 stk.)
ca. 1 dl sød chilisauce
200 g røget laks i tynde skiver
3-4 spsk syltet ingefær
12-24 forårsløg
2-3 udkernede, finthakkede chilier
1 potte koriander

Drys:
evt. 1-2 tsk sort sesam

Misodip:
5 spsk hvid misopasta
1 tsk sesamolie
½ dl riseddike
2 spsk vand
1 tsk rørsukker

Sådan gør du: Tilbered springrollwraps efter anvisningen på pakningen. Smør dem med et tyndt lag chilisauce, og rul dem sammen med laks, lidt ingefær, et par forårsløg, chili og koriander. Lav en til to stk. ad gangen, og drys dem evt. med sesamfrø. Rør alle ingredienser til misodippen sammen, smag den godt til, og server den til de friske ruller.

● ● ● Energi pr. person: 310 kcal, fedt 20 %, protein 21 %, kulhydrat 59 %

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Laks, Ingefær og Wrap