-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Rosenkål og fennikel-slaw med æble og cremefraiche-dressing
Rosenkål og fennikel er begge grøntsager, der ofte ender med at blive overset, hvis man ikke ved, hvordan man bør tilberede dem. I denne friske slaw er de kombineret på bedste vis med fuldmodne danske efterårs- eller vinteræbler, der både smager af mere og holder længere i frugtskålen.
4
Ingredienser
- 300 g rosenkål
- 1 stort rødt æble
- 1 fennikel
- 1 lille rødløg
- 1 dl solsikkekerner
- Æble & cremefraiche-dressing:
- 4 spsk cremefraiche eller skyr
- 4 spsk æblejuice
- 2 spsk æblecidereddike
- salt og friskkværnet peber
Sådan laver du en velsmagende slaw:
- Snit rosenkålene fint på et mandolinjern eller ved hjælp af en foodprocessor. Det kan også gøres ved håndkraft ved at snitte rosenkålene så fint som muligt med en god, skarp kniv. Riv eller skær ligeledes æble og fennikel i så tynde skiver som muligt, og halver rødløget, og skær det i tynde strimler.
- Æble- & cremefraiche-dressing:
- Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til med salt og peber. Fordel dressingen over rosenkål, æble, fennikel og rødløg, og bland det hele godt sammen. Lad nu gerne salaten hvile en time i køleskabet, inden den serveres.
- Rist solsikkekernerne på en varm, tør pande, og fordel dem over salaten kort tid inden servering, så de forbliver sprøde.
PRØV OGSÅ: Rødbede-kornotto
PRØV OGSÅ: Hvid bønne-salat med avocado