-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Sådan laver du hvidkålssalat med sprøde æbler og persille
8
Ingredienser
- ¼ hvidkål
- 1-2 persillerødder (kommer an på størrelsen)
- 1-2 skalotteløg
- 1 æble
- ½ bundt persille
- evt. 2 stængler blegselleri og en håndfuld valnødder
- Sennepsvinaigrette:
- ¼ dl olie
- ¼ dl hvidvinseddike eller æbleeddike
- 1 tsk sennep
- 1 tsk honning eller sukker
- salt og peber
Sådan laver du hvidkålssalat med sprøde æbler og persille
- Snit hvidkålen fint i strimler, drys salt over, og stil til side. I en anden skål blandes vinaigretten, og løgene skæres i tynde ringe og kommes i vinaigretten. Skræl og riv persillerødderne, og skær æblerne i skiver.
- Vend hvidkål, revet persillerod, æble og løg med sennepsvinaigretten, og pynt med persille og evt. valnødder. Servér straks som tilbehør til anden ret.