 
        Tranebærkompot med orange
Ca.1 liter:
900 g tranebær
skal og saft fra 1 økologisk appelsin
600 g sukker
1 stang kanel.
Hæld det hele i en gryde og lad det simre i 15 minutter. Tag det af varmen, og opbevar i et sylteglas. Kan holde sig i op til 1 måned i køleskabet.
Julens klassiske opskrifter
- 
    
        Klassisk ribbensteg med sprød svær
- 
    
        Flæskesteg med sprød svær, sauce og hvide og brune kartofler
- 
    
        Confit de canard
- 
    
        Andesteg med det hele – syltet rødkål, sauce og kartofler
- 
    
        Andesteg med timiansky
- 
    
        Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
- 
    
        Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
- 
    
        Julesauce med gastrik
- 
    
        Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
- 
    
        Klassisk risengrød med kanelsukker
- 
    
        Risalamande og kirsebærsauce
- 
    
        Julefrokost: Få de lækre og klassiske opskrifter
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        