Nelle Noell skønhedstips
SPONSORERET indhold

Makeupartist: Her er en læbestift, der kan holde til, at du spiser frokost og drikker kaffe

”Den er langt bedre end mange af de dyrere, jeg har investeret i”

Af:: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Privat
09. maj. 2017 | Mode | Eurowoman

Der er ingen, der har sagt, det behøver at være dyrt at føle sig skøn. Hos ALT.dk samler vi på de bedste skønhedstips, vi kan finde på budget. Til denne artikel har vi udfrittet makeupartist og skønhedsblogger Nelle Noell om hendes bedste tips.

- Nilens jord har for kort tid siden lanceret en helt ny serie af matte læbestifter, alle med lang holdbarhed. Det er sjældent, jeg er så begejstret for noget, som jeg har været for disse liquid-læbestifter. Jeg elsker alle farverne, og de er alle flotte og anvendelige med de helt rigtige nuancer, der ikke gør tænderne gule. De efterlader læberne med en mat finish, der holder selv efter frokost og adskillige kaffetåre igennem dagen. De er langt bedre end mange af de dyrere, jeg igennem tiden har investeret i. Farverne 914 og 916 er blevet faste favoritter i min makeuppung, fordi de holder præcis, hvad de lover.

Matt Lips fra Nilens Jord, 150 kr. hos Nilensjord.dk her og her

LÆS OGSÅ: Hudterapeutens tip til ren hud: Derfor burde alle kvinder spise dette kosttilskud

- Det kan være enormt svært at finde en god deodorant uden aluminium, der trygt kan anvendes både til dagligt og til træning. Igennem de sidste par år har jeg efterhånden testet alt fra den helt dyre til den helt billige, men jeg vender altid tilbage til den samme favorit. For kort tid siden blev den relanceret som roll on, hvilket kun har gjort den bedre. Min favorit duft er den med citrus.

24-h Roll-On Deodorant fra Weleda, 48 kr. hos Naturoghelse.dk

- I denne tid, hvor alt handler om ansvarlige valg, vælger mange kvinder at skåne sig selv for hormoner og droppe p-pillerne. Mange finder desværre også ud af, at det at stoppe med p-piller tit of ofte medføre en del bivirkninger som akne og generelt uren hud på kroppen. Det er uden tvivl en lang proces, der kan strække sig fra tre måneder op til flere år. Selv har jeg været igennem tumlen og er nu to år efter ved at være ude på den anden side. Et af de produkter, der har hjulpet mig meget, er kosttilskuddet Vitex Agnus Castus fra Solaray, der regulerer hormonubalancer og mindskre menstruationssmerter.

Vitex Agnus Castus fra Solaray, 150 kr. hos Helsebixen.dk

Nelles bedste skønhedstip på budget:

- Ganske enkelt og helt gratis: træk vejret. Mange lever en travl hverdag, hvor alt skal gå stærkt, og kroppen konstant er i fuld sving. Vi glemmer derfor tit at holde pauser og trække vejret helt ned i maven. Hvorfor de flestes cortisolniveau (stresshormon, red.) er alt for højt og æder alle de gode næringsstoffer, kroppen har brug for. Især huden er for mange det første sted, kroppen viser tegn på stress. Selv kan jeg tydeligt se på min hud, når jeg får holdt pauser og taget et par dybe indåndinger, modsat når jeg stresser for at nå det hele. Specielt hos folk med akne er dette tit en rigtig stor tyv.

LÆS OGSÅ: Her er cremen, makeupartisterne sværger til – og den koster sølle 75 kroner

LÆS OGSÅ: "Jeg har prøvet alt for at fjerne urenheder i tidernes løb, men denne olie virker hver gang"

LÆS OGSÅ: Morkroppen er moderne